Jump to content

Moto Zajednica

Peda TEK 125/250

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova
Pre 5 sati, cicko_ru je napisao:

Ovo je iz njihove deklaracije. Po ovome je 30ka od 100-150cm.

IMG_2099.png

IMG_2098.png

Mislim da ces samo umanjit performanse sa manjim karburatorom. Mislim da je pwk34 bolji od tvornickog a za tog ne mogu komentirati jer nisam probao.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 11 postova
Pre 13 sati, cicko_ru je napisao:

Da li si koristio postojeću flanšnu do cilindra? 

Metalni dio sto ide direktno na cilindar je osto isti, drugi manifold je koristen da se montira carb. Imas privatnu poruku, tamo mi pisi da ti mogu detaljnije objasnit

• U prolazu, 1 post

Cao

Treba mi pomoc ne znam gde da nabavim plocice kocinca za pedu teka 125 trazijo sam po radnjama i svi su mi rekli da udjem na peda rs da narucujem iz Novog Sada ali mali problem sto plocice ne mogu da nadjem zadnje prednje su mi dobre ali zadnje su lose a na pedi imaju drugu dimenziju (i oblik) pa ako neko zna ili narucivao treba mi pomoc

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: Peda Tek 125 2022.
Pre 7 sati, tera je napisao:

Cao

Treba mi pomoc ne znam gde da nabavim plocice kocinca za pedu teka 125 trazijo sam po radnjama i svi su mi rekli da udjem na peda rs da narucujem iz Novog Sada ali mali problem sto plocice ne mogu da nadjem zadnje prednje su mi dobre ali zadnje su lose a na pedi imaju drugu dimenziju (i oblik) pa ako neko zna ili narucivao treba mi pomoc

Nazoves pedu i narucis, tako sam ja zadnje svaki put, a prednje preporucujem goldfren. Imas sve na mom profilu.

• Hvala 1

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Peda Tek 250

Pozdrav, da li neko zna koji model svecice (kvalitetniji neki tip, iridijumska valjda) ide u Tek-a 2024 god, model sa filterom ulja

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: Peda Tek 125 2022.
Pre 13 sati, markowf je napisao:

Pozdrav, da li neko zna koji model svecice (kvalitetniji neki tip, iridijumska valjda) ide u Tek-a 2024 god, model sa filterom ulja

Napisao sam u jednom postu, ja sam na Tek 125 stavio "Svećica DENSO IX24B dugi navoj (NGK DPR8EA-9) Iridium". Mislim da je isto i za model sa filterom ulja.

Svecica: https://motobikeshop.rs/proizvod/svecica-denso-ix24b-dugi-navoj-ngk-dpr8ea-9iridium/1093359

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Peda Tek 250

To sam ispratio, ali koliko sam gledao uputstvo za moj model, ova IX24B ne odgovara na model 250cc iz 2024god, sacekacu mozda se jos neko javi, ako ne cimnucu servis od februara posto su sad na odmoru.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja