Jump to content

Moto Zajednica

Peda TEK 125/250

Recommended Posts

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Peda Tek250
pre 49 minuta, Rade koenig je napisao:

Cena sad u frenki motorsu je 33.000 za komplet

E to ne znam, ja sam oko 24 platio ali prosle godine.. cini mi se da to moze da se nadje i na aliju, negde sam ja i slikao te nalepnice sa kutije tu je negde na forumu..

mislim da treba pitati u TJ u ns, oni su generalni uvoznici

A sto se tice pitanja za blokadu, ne znam sta bih rekao… 

Meni je sto se brzine tice sve preko 110 nije nikakav uzitak

em vibrira, trese se..

do 100 je nekako najbolji i najbezbedniji osecaj

Promenio član Zlajo91
  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400

Ono sto planiram je da stavim gume za asfalt, mislim da ce biti potpuno drugi motor, bez vibracija kad skinem krampone. Jos stavim neke bolje da i kad je kisa moze da se ukoci. Putovah sad 100km u cugu sisao vibriro sam jos pola sata...

• Sviđa mi se 2
  • Haha 3

• U prolazu, 62 postova
pre 10 minuta, Rade koenig je napisao:

Ono sto planiram je da stavim gume za asfalt, mislim da ce biti potpuno drugi motor, bez vibracija kad skinem krampone. Jos stavim neke bolje da i kad je kisa moze da se ukoci. Putovah sad 100km u cugu sisao vibriro sam jos pola sata...

Mislim da je jedan korisnik ovde rekao da nista posebno nije dobio sa gumama za asfalt… 

mada i meni je logicno ovo sto ti kazes, ali… Ipak je ovo jednocilindricni motor

E tako sam ja prosao kad sam imao sat na ruci, leva ruka mi je vibrirala ceo dan

pre 44 minuta, Zlajo91 je napisao:

Mislim da je jedan korisnik ovde rekao da nista posebno nije dobio sa gumama za asfalt… 

mada i meni je logicno ovo sto ti kazes, ali… Ipak je ovo jednocilindricni motor

E tako sam ja prosao kad sam imao sat na ruci, leva ruka mi je vibrirala ceo dan

Nema sanse da nije povozniji, sa manje vibracija. Imao sam qvinqvi 200 sa glatkim gumama nije tako tresao,

pre 7 minuta, Disko Nindža je napisao:

Probajte staviti vece tegove volana, provereno smanjuju vibracije.

Nemam uslov da ih stavim a da se ne odreknem stitnika za ruke sa migavcima :neznam:

• Podržavam 1

• Hronični Motociklopata, 7304 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

Sigurno moze nesto da se iskombinuje, stavi teg iza stitnika ruke.
Ili da se stavi sipka unutra u volan, znam da neke Honde to imaju.

56884d1501312274-handlebar-weight-bar-en

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• U prolazu, 62 postova
Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao:

Probajte staviti vece tegove volana, provereno smanjuju vibracije.

Mozda bi resilo problem vibracije volana, ali meni se cini da kod mene vibrira i sediste i nogostop i generalno ceo motor.. jednostavno ja mislim da je to normalno za ovaj model..

Shone San je na yt pravio recenziju za novi model pro xt gde u jednom momentu kaze da mu prepone vibriraju i da ne zna kako se ovo moze voziti na duze.

Tkd nama trebaju tegovi za ceo motor :jee:

Promenio član Zlajo91

pre 45 minuta, Zlajo91 je napisao:

Mozda bi resilo problem vibracije volana, ali meni se cini da kod mene vibrira i sediste i nogostop i generalno ceo motor.. jednostavno ja mislim da je to normalno za ovaj model..

Shone San je na yt pravio recenziju za novi model pro xt gde u jednom momentu kaze da mu prepone vibriraju i da ne zna kako se ovo moze voziti na duze.

Tkd nama trebaju tegovi za ceo motor :jee:

Garantujem da vecina vibracija dolazi od guma! 

• U prolazu, 13 postova

Pozdrav razmisljam o kupovini 125cc sa koferima, prvensrveno zbog posla ,po gradu i jednom, dva puta mesecno neka medjugradska voznjica , citao sam strane forume da su kao masine veoma iizdrzljivi, ali da je plastika i neki kablovvi kada se ucvrste nema problema, i da da je problem sa menjacem resen , druga opcija je qj srv 125, molim za misljenje hvala

pre 11 minuta, Enokizu je napisao:

Pozdrav razmisljam o kupovini 125cc sa koferima, prvensrveno zbog posla ,po gradu i jednom, dva puta mesecno neka medjugradska voznjica , citao sam strane forume da su kao masine veoma iizdrzljivi, ali da je plastika i neki kablovvi kada se ucvrste nema problema, i da da je problem sa menjacem resen , druga opcija je qj srv 125, molim za misljenje hvala

Ljubi te brat, samo procitaj temu odpocetka sve je do detalja objasnjeno :jee5:

Ostavio makinu  u ovlasceni da se uradi servis na 5000km i da resi migavac u stitniku ruke. Za sad sve kako treba bez greske.

Promenio član Rade koenig
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 2 postova

Pozdrav dečki. Evo ovako stoje stvari, pročitao sam sve stranice na forumu ali bez zapravo odgovora na moje pitanje.

Zanima me kakav je ovaj motocikl (Tek250) što se tiče vuče sa dvije osobe i koferima, znači vozač od 95kg i suvozač od 70kg otprilike.

Da li se uz uzbrdice pati i slično i da li uz tu težinu dolazi do nekog pregrijavanja uslijed daljeg putovanja (200,300km u cugu), ako je neko putovao slično pa da mi može odgovoriti. Zainteresiran sam za njega prije svega zbog cijene i izgleda, a sitne mušice nisu za zamjerku.

Hvala vam mnogo 

Promenio član emilprosic
Zaboravio navesti koji model motocikla

• U prolazu, 72 postova
  • Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250
Pre 3 sati, emilprosic je napisao:

Pozdrav dečki. Evo ovako stoje stvari, pročitao sam sve stranice na forumu ali bez zapravo odgovora na moje pitanje.

Zanima me kakav je ovaj motocikl (Tek250) što se tiče vuče sa dvije osobe i koferima, znači vozač od 95kg i suvozač od 70kg otprilike.

Da li se uz uzbrdice pati i slično i da li uz tu težinu dolazi do nekog pregrijavanja uslijed daljeg putovanja (200,300km u cugu), ako je neko putovao slično pa da mi može odgovoriti. Zainteresiran sam za njega prije svega zbog cijene i izgleda, a sitne mušice nisu za zamjerku.

Hvala vam mnogo 

Јуче 200км у цугу по највећој врућини на аутопуту са сапутницом, у 6. брзини без шалтања. Значи нема грејања и брдо не види, држао брзину од 90-95км/ч. Био је и пртљаг од око 5кг.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 2 postova
Pre 5 sati, mikilesje je napisao:

Јуче 200км у цугу по највећој врућини на аутопуту са сапутницом, у 6. брзини без шалтања. Значи нема грејања и брдо не види, држао брзину од 90-95км/ч. Био је и пртљаг од око 5кг.

To mi je bitno. Hvala ti za informacije.

• Podržavam 1

• Drug član, 1496 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650
On 20. 7. 2023. at 18:22, Rade koenig je napisao:

Cena sad u frenki motorsu je 33.000 za komplet

Svuda je toliko. Zvao sam i Niš i Leskovac. Vec gubim racunicu. Krivo mi sto mi ranije nije proradio mozak...

• U prolazu, 62 postova
Pre 5 sati, MaxiS je napisao:

Svuda je toliko. Zvao sam i Niš i Leskovac. Vec gubim racunicu. Krivo mi sto mi ranije nije proradio mozak...

Probaj na aliju, tamo sam vidjao za 70ak eura dva bocna sa nosacima.

nasao sam sliku koliko sam platio svoje

IMG_9229.jpeg
probaj u tj company 

+381 64 6437 485

Promenio član Zlajo91
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: Regal Daytona 350cc

Pozdrav ljudi, da li bi neko mogao da me posavetuje gde u Beogradu kupiti Tek 250? Znam mesta ali trazim iskusktva. Znam da google recenzije vise ne vrede nista. Tako da ako iko zna, ovde je.

Hvala unapred, nadam se da nisam "oteo" temu.

• U prolazu, 72 postova
  • Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250

Друштво, најновији хепенинг са педом. Ноћас ми се на аутопуту развила оба шрафа што држе ауспух за цилиндар, један испао а други за мало, срећа да сам стао на пумпи да проверим ниво уља па сам случајно видео. Вибрације су велике при брзинама преко 90км/ч па се разлећу делови, стара бољка кинеских мопеда. Проверавајте шрафове на време да не останете у некој недођији

Pre 14 sati, Dzimikane je napisao:

Pozdrav ljudi, da li bi neko mogao da me posavetuje gde u Beogradu kupiti Tek 250? Znam mesta ali trazim iskusktva. Znam da google recenzije vise ne vrede nista. Tako da ako iko zna, ovde je.

Hvala unapred, nadam se da nisam "oteo" temu.

Frenki motors, imaju bas dobar servis i odrzavanje. Sve pokriju ako se pokvari samo je bitno da se servisi rade u kilometar tacno 

• Hvala 1

pre 38 minuta, mikilesje je napisao:

Друштво, најновији хепенинг са педом. Ноћас ми се на аутопуту развила оба шрафа што држе ауспух за цилиндар, један испао а други за мало, срећа да сам стао на пумпи да проверим ниво уља па сам случајно видео. Вибрације су велике при брзинама преко 90км/ч па се разлећу делови, стара бољка кинеских мопеда. Проверавајте шрафове на време да не останете у некој недођији

Ja odrzavam u frenkiju, ovlascenom servisu i  uvek kada rade servis na svakih 2000km tada mi dotegnu apsolutno sve srafove, cak te problematicne premazu onim lepkom za srafove da se ne odvrcu... Zato samo tamo gde ih znaju u dusu i vozis bez brige 

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja