mitri 1847 Napisano Avgust 5, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Iako nisam imao potrebe za ozbiljnije servisiranje sem redovnog odrzavanja motora , moja iskustva sa ovim serviserom su skroz pozitivna . Saša je kul lik i veoma je korektan , a servis je lepo uredjen i solidno opremljen . Primetio sam i da ima dosta musterija iz raznih krajeva Srbije , pa ako njima nije problem da zapucaju u Krusevac radi servisiranja motora , onda ni ja necu da ga menjam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ruku na srce i ja nisam imao losa iskustva sa njim do sada,ali me sada zavlaci za jeb... karburatore u fazonu nema vremena!!!Sto se tice usluge pedantan je i ne razbacuje delove ko neki,sve je cisto!A i u nedostatku zanimacije dok cekate na popravku zezajte se sa malim psicem!!!he,he,he... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Iako nisam imao potrebe za ozbiljnije servisiranje sem redovnog odrzavanja motora , moja iskustva sa ovim serviserom su skroz pozitivna . Saša je kul lik i veoma je korektan , a servis je lepo uredjen i solidno opremljen . Primetio sam i da ima dosta musterija iz raznih krajeva Srbije , pa ako njima nije problem da zapucaju u Krusevac radi servisiranja motora , onda ni ja necu da ga menjam ... Molim te da objavis njegov broj telefona i adresu, kao i koje marke motora servisira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja ubacim!!! 063611352 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 15, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan evo i fixni : 037 442 864 adresa ne znam kako glasi , servis se nalazi na ulazu u Krusevac iz pravca Kraljeva , od Ravnjacke kapije prva ulicica desno (ako neko od forumasa dolazi u servis , nek se javi meni da ga odvedem ) servisira sve marke motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Saleta znam jos iz vremena kad je radio sa pokojnim Slavisom!Prema meni je uvek bio OK.!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican majstor i posten, sto je najvaznije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola.pk 0 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan poznajemo se bas dugo sve pohvale za njega i celu njegovu ekipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spor 3 Napisano Jun 1, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zitoradja (Prokuplje) Motocikl: kawasaki gpx 750r Prijavi odgovor kao problematičan Ko se bude odlucio za ovaj servis, nece pogresiti, pozdrav celoj ekipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PiaggioX9 0 Napisano Mart 12, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Melbourne Motocikl: Yamaha X-City 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima,zivim u Melbourne a dolazim u Beograd svake 2 godine na odmor,zeleo bih da kupim neki dobar skuter do 1000eu za vozikanje po Beogradu.Nasao sam par dobrih ali dosta daleko od Beograda gde moj drug zivi pa nije bas zgodno da putuje 2 sata da bi pogledao mozda i skuter koji nije vredan cene.Nasao sam lepu Apriliju iz Krusevca pa bih zamolio nekog iz Foruma ko zivi u Krusevcu ako moze da mi pomogne.Treba mi neko da ga pogleda mozda provza i da mi kaze dali ima nekih mana i dali vredi slati mog druga iz Beograda da ga pogleda i eventualno kupi za mene.Pozdrav svima i unapred hvala za bilo kakvu pomoc sa vase strane.Stavicu link za Skuter koji se nalazi u Krusevcu.Pozdrav Slavisa ttps://www.polovniautomobili.com/motori/11973542/aprilia-atlantic-200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Mart 13, 2018 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu ti ja ,sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jander 4 Napisano April 21, 2018 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko broj Sasin, ovi iz predhodnog posta nisu ispravni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...