stari roker 4800 Napisano Octobar 17, 2025 motoras, 2607 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa menjackim uljem sae 90 ne mozes pogresiti. To i proizvodjaci preporucuju. Ja sam sipao ulje za motornu testeru jer sam imao,kao sto imam i ovog reduktorskog koje cu koristiti sledece sezone. Mi ga koristimo dosta na poslu,na stotine litara. U buretu uvek ostane koji deci,a meni to dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 76 Napisano Octobar 20, 2025 U prolazu, 80 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan redol 220 je dostupan i meni ,ali je gustina ulja ubitacna,pogotovo kad zahladni. Imam na poslu i redol 68 redje je alli je isto leplivo kao i 220. Imam onu kinesku kobru i sipam sae 90 unutra . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...