Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Epa extra onda ste me oslobodili znaci mogu sutra opet da po starom ocistim lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Probacu da nadjem taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Jel isperete lanac vodom posle cicenja petrolejom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Septembar 27, 2018 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja perem naftom, dostupnija je od famina... Nije ni lanac 100 dukata, ja menjam na tri godine oko 100/110e je set.. Cak sam nalazio testove da podmazivan lanac isto traje kao totalno zapostavljen... On svoje mazivo u bolcnijima cuva bas tim gumicama, ovo podmazivanje je "spoljno" odrzavanje sto bi se reklo... Vise koristi ovima na primorju i u kisovitim predelima... E sada ko da trpi zvuk suvog lanca:D Hvala druze na podeljenom iskustvu, zato i sluzi forum 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan ma da bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14524 Napisano Septembar 27, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kada perem lanac oribam petrolejom i isperem istim pa obrisem, zatim ponovo naspricam (koristim prskalicu od sredstva za stakla) i kompresorom lagano izduvam valjcice, bome jos prljavstine izadje i posle toga se lanac jedva cuje pa podmazem mascu i milina. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja isto tako samo sto ne isperem po drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 46 Napisano Septembar 27, 2018 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ugradih burazeru na CB seven fifty scootoiler pre oko dve godine i mogu da potpisem nikad bolja stvar. On ne pere motor ama bas nikad sem jednom godisnje kad je kod mene, (ja ga operem) i lanac je ostao potpuno isti posle predjenih 40k kilometara.Mnogo dobra stvar za ulozen novac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam al puste pare jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 46 Napisano Septembar 27, 2018 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Njegov me izasao extra povoljno. Polovan sa onim touring rezervoarom 50€. Retka prilika. A sad sam kupio nov u louis za moj oko 150€ ali dobio neke popuste pa je izasao malo jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze podmazivac da se stavi i na sporski motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 46 Napisano Septembar 27, 2018 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da moze na vecinu bez problema. Ja sam stavio na versys 1000 sad ali mislim da je sve to slicno. Vakum model sam ja uzeo. Ima sigurno na netu uputstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Septembar 27, 2018 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kineska varijanta, gurnes palcem po nekada u voznji... https://www.aliexpress.com/store/product/Auto-Hand-Control-Motorbike-Lubricant-Grease-Lub-Parts-Accessories-Motorcycle-Chain-Lubricator-Oiler-Maintenance-Set/3570029_32859347443.html?spm=2114.search0204.3.1.4fc51e05N4amt2&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_5726820_10059_10884_10887_10696_100031_5726920_10084_10083_10103_10618_10307,searchweb201603_60,ppcSwitch_0_ppcChannel&algo_expid=7ad5e4c5-3ead-479d-a421-9c07959e8513-0&algo_pvid=7ad5e4c5-3ead-479d-a421-9c07959e8513&priceBeautifyAB=0 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 46 Napisano Septembar 27, 2018 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve kinezi naprave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Epa super bas ste mi pomogli oko nedoumica o podmazivanju lanca a najbolje resenje podmazivac definitivno mora da skupim kintu do sledece sezone stavim na motor i mirna glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 46 Napisano Septembar 27, 2018 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma skupi parice i bices prezadovoljan. Nije to neka para kad pogledas koliko ti olaksa zivot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Septembar 27, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan A cime odmascujete felnu, trakice, viljusku, stitnik lanca itd.? Ja koristim Motip sprejeve za ciscenje i podmazivanje lanca vec nekih 6000km i mogu da kazem da su odlicni. Sprej za ciscenje hebe kevu. Jos nisam naisao na nesto sto ne moze da odmasti.. Sprej za podmazivanje (mozda zato sto je isto Motip) skida kao od sale. Tako svakih 200-300km obrisem gore nabrojane delove sa njim i za sada nisam primetio promene.. Ali poceh da razmisljam kad je toliko jaka hemija da mi ne nagrize lak na felni ili povrsinsku boju na osovini? Aj trakice i ako malo izblede, promenicu ali ovo vec je malo zajebancija. Kontam da ako posle desetak prskanja i skidanja mi nije zeznulo verovatno i nece, al opet da proverim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, SkoMy je napisao: A cime odmascujete felnu, trakice, viljusku, stitnik lanca itd.? Ja koristim Motip sprejeve za ciscenje i podmazivanje lanca vec nekih 6000km i mogu da kazem da su odlicni. Sprej za ciscenje hebe kevu. Jos nisam naisao na nesto sto ne moze da odmasti.. Sprej za podmazivanje (mozda zato sto je isto Motip) skida kao od sale. Tako svakih 200-300km obrisem gore nabrojane delove sa njim i za sada nisam primetio promene.. Ali poceh da razmisljam kad je toliko jaka hemija da mi ne nagrize lak na felni ili povrsinsku boju na osovini? Aj trakice i ako malo izblede, promenicu ali ovo vec je malo zajebancija. Kontam da ako posle desetak prskanja i skidanja mi nije zeznulo verovatno i nece, al opet da proverim.. Ja felnu vuljuske i ostale delove koji treba da se odmaste brisem axselom nije skup exstra radi poso ne ostecuje i ne skida farbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ma da ja samo naprskam njime a onda cistom krpom prebrisem i to je to zadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Septembar 28, 2018 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Axel je kiselina, matira aluminijum a ostecena/stara farba od njega pobeli... Licno, WD-40 koristim za ciscenje ili naftu, sta imam od ta dva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Septembar 28, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da ipak je ne koristim ovo za odmascivanje lanca? @N.F.S. Imam i WD a i nafta mi znaci dodje bolje resenje od Motipa.. Daleko jeftinije jos ako provereno ne ostecuje farbu, milina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Septembar 28, 2018 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2L nafte mi traje celu jednu sezonu za pranje lanca i dela oko amortizera zadnjeg, ova mi godina prodje u menjanju tipova motora, naj manje se vozim... I da, agregat izmedju grana izduvnih takodje perem naftom, bude kao nov! Sipam naftu u pistolj za farbanje pa pod pritiskom isperem, ne podnosim prljavstinu tu, izduvam vazduhom pa upalim (startuem:D) motor i sklonim se od njega, kada se dimna zavesa razidje saceka me cist agregat sa sjajnim srafovima! Dodje mi da ga ne vozim Izbegavam makadam i prasnjave puteve, od bara prljavih po putu se razbolim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2716 Napisano Septembar 28, 2018 Ne silazi, 4833 postova Prijavi odgovor kao problematičan Раније кад није било О,X и Ж рингова на лацу скидао сам ланац па у нафту лепо очистим па у фамин па водом. Добро осушим и скувам у стари лонац са литиумском машчу. Док је био вруч а маст течна жицом окачим на кајсију у двориште да се оцеди и охлади. Затим монтирам и шта да вам причам САВРШЕНО. Тако сам ја чистио и подмазивао ланце на мојим кросевима Sent from my SM-G903F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...