bokilic 6101 Napisano Avgust 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupujem nekog oltajmera tipa horeks 350 400 500 ili nsu a takodje te kubikaze,uslov je da motorcikl ima papire ,nemora da bude ispravan sto kompletniji da bude,moze i ispravan kompletan naravno,moze i neki drugi model slicne ili vece kubikaze... ;) 063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta li sad planiras. :o :o :o..??? Izvini za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da se vozam malo cuf cuf..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja par oldtimera BMW za prodaju ako te interesuju, ali su svi 250ccm, imam sredjenih, polusrerdjenih i nesredjenih, naravno svi sa papirima. Ako si zainteresovan javi se pa se mozemo nesto i dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 7, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja par oldtimera BMW za prodaju ako te interesuju, ali su svi 250ccm, imam sredjenih, polusrerdjenih i nesredjenih, naravno svi sa papirima. Ako si zainteresovan javi se pa se mozemo nesto i dogovoriti. ma jok..samo nesto vece kubikaze..i da nije bmw... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma jok..samo nesto vece kubikaze..i da nije bmw... Gresis. ovaj silno gresis sinko... ;D Pokusacu da ti nadjem jednog Horexa, motao mi se tu po garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma jok..samo nesto vece kubikaze..i da nije bmw... Gresis. ovaj silno gresis sinko... ;D Pokusacu da ti nadjem jednog Horexa, motao mi se tu po garazi moze moze nadji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda te zanima Moto Guzzi Falcone 1973.god.saobracajna na moje ime poslednjih desetak godina,preradjen u caffe racera?Nezavrsen 10% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir 5 Napisano Avgust 11, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ali mene interesuju bmw-ovi moze neki telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 11, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda te zanima Moto Guzzi Falcone 1973.god.saobracajna na moje ime poslednjih desetak godina,preradjen u caffe racera?Nezavrsen 10% Imas li mozda neku sliku te prerade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Mozda te zanima Moto Guzzi Falcone 1973.god.saobracajna na moje ime poslednjih desetak godina,preradjen u caffe racera?Nezavrsen 10% zavisi posto je i daj neku sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma jok..samo nesto vece kubikaze..i da nije bmw... Gresis. ovaj silno gresis sinko... ;D Pokusacu da ti nadjem jednog Horexa, motao mi se tu po garazi moze moze nadji Horex je u krajnjim fazama restauracije ali do daljnjeg nace biti za prodaju postavicu slike uskoro a mozda se otac predomisli pa ga i ponudi ovde. U svakom slucaju rekao mi je za nekog Horexa koji se prodaje ali je u jadnom stanju, otici cu ovih dana da ga pogledam pa cu ti javiti ako vredi ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan stanje je manje vise nebitno...sredicemo ga u kakvom god da je stanju ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda te zanima Moto Guzzi Falcone 1973.god.saobracajna na moje ime poslednjih desetak godina,preradjen u caffe racera?Nezavrsen 10% zavisi posto je i daj neku sliku... Evo nekih malo losijih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uz motor idu komplet delovi za ovaj izgled:Znaci dva u jednom.Cena 900 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...