Darko Floyd 920 Napisano Avgust 2, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FJR 1300 2003 God. model 2004 u odličnom stanju, urađen servis juče, zamenjeni svi filteri i ulja. Prošle godine urađen servis kočnica (zamenjene pločice, kočiona tečnost ...) Urađen servis prednje viljuške i provera i podmazivanje zadnjeg oslanjanja. Prednja guma nova (prešla oko 800 km) , zadnja dobra na 80% Urađena toplotna izolacija ispod rezervoara. Stavljen LI-ION akumulator. Uz motor se dobija još jedan set kočionih pločica, filter za ulje i filter za vazduh, rezervna bravica za kofere (otvara isti ključ) kao i čepovi za oklop kada se ne nose bočni koferi. Kupac dobija 100% ispravan motor koji je spreman za put ali nije u fabričkom stanju jer je prešao 42.000 km. i ima 17 godina i poneku ogrebotinu (pogotovo na bočnim koferima). Nije padao, nije kriv, nijedna plastika na njemu nije lomljena ni krpljena. Razlog prodaje je taj što sam našao motor koji dugo tražim i ovaj mi postaje višak. Cena 3.950 EUR za forumaše može mali popust. Darko 063 684 700 ABS Elektro podesiv vizir Navigacija Produžetak prednjeg blatobrana Zaštita hladnjaka Ventili na felanama pod 90° 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 2, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces li mi radoznali da presvisnemo? Pa znas da se u ovakvim oglasima "obavezno" napise i na koji model si bacio oko Srecna i prodaja i kupovina ! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8417 Napisano Avgust 2, 2020 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Иста као моја. Врхунски мотор 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 3, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyVladano nije nikakva egzotika Bez brige ti ćeš je svakako videti među prvima, može kod mene na Zvezdari a može i u kafiću bez sladoleda u Smederevu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 3, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 potpuno si u pravu, jedan od najboljih motora koje sam ikada vozio, bez obzira na godište. Žao mi je da se rastanem od nje ali stvarno imam previše vozila i to mi već pretstavlja problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8417 Napisano Avgust 3, 2020 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 potpuno si u pravu, jedan od najboljih motora koje sam ikada vozio, bez obzira na godište. Žao mi je da se rastanem od nje ali stvarno imam previše vozila i to mi već pretstavlja problem. и ја. 5 регистрација. Имам вип третман на техничком. Зато не пушим,не пијем, не дрогирам се, не јурим к.рве.......само мотори и вожња Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8417 Napisano Avgust 3, 2020 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Baj d vej.................. pretpostavljam da imaš kofere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 3, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 Meni ostalo još cigare da batalim i da postanem biljka, samo da vegetiram i gledam u lim i plastiku u dvorištu Sreća pa me žena trpi još uvek 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8417 Napisano Avgust 3, 2020 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Darko Floyd je napisao: @BaneVuk58 Meni ostalo još cigare da batalim i da postanem biljka, samo da vegetiram i gledam u lim i plastiku u dvorištu Sreća pa me žena trpi još uvek Moja me trpi jer pored FJR-a mogu da imam pet žena (samo čekaju šansu) 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 3, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, BaneVuk58 je napisao: Baj d vej.................. pretpostavljam da imaš kofere Da naravno, sva tri 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...