Lukac 1366 Napisano Avgust 2, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se forumasi koje interesuje egzotika secaju da sam pre par god imao jedan Elimonator 1000 koji sam uzeo od prijatelja i uvoznika Saleta. Izgleda da cu imati jos jedan u garazi. Napravljeno ih je samo oko 2500 kom pa postoje veliki broj klubova za ljubitelje i vlasnike ZL hiljadarke i devetstotke. Evo slike modela koji je otisao u Sombor, a evo i ovog koji ce doci iz Svice, mislim da ce popiti crnu papagaj metalik boju i poliranje kao Magna, otom potom,pozz svim ljubiteljima ovi casnih starina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Avgust 2, 2020 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu bolan.Opet ZL.Mašala!!!Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 2, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako boja uništi motor;crni je prekrasan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Avgust 2, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Saka boja je u oku posmatraca, jednostavno ukusi su razliciti , sto je super.Ako je fabrika ja je ne bih menjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1366 Napisano Avgust 2, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je farban, nisam jos ni video vozilo, u carinskom je magacinu u Subotici. Mada postoji candy lime green Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 3, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Brutalan model! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Avgust 3, 2020 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Kakva klasika , vrhunska , da li bi ti bilo teško da ih malo opišeš u vožnji,snazi ,gabaritima magnu i ZL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Avgust 3, 2020 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan ZL sam viđao crne, modre, žute i bordoVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1366 Napisano Avgust 19, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Mocno vozilo je stiglo, malo se vozili braco i ja , pa ga rasturili (jos kao mladi smo voleli da rasturamo-da vidimo sta ima unutra).Salu na stranu, motor je sjajan primerak, menjac ubrzanje, pun rezervoar Svicarskog goriva, Na motor su ugradjeni zamenski novi amortizeri, grimeca diskovi, teflonska creva.Naravno vec je na operacionom stolu, menjacemo oba lanca (cuje se lanac bregaste), ide u kristal crvenu boju i polira se sve sto moze- ukljucujuci deklove.Stavljacu neku sliku kao za Magnu .Uz motor sam dobio i fabricki hromiran naslon sa gepekom. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1366 Napisano Avgust 19, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sritna rada!!Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1366 Napisano Avgust 30, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Danas provozan zelenko, sutra ide na slikanje za AMSS, savrsenstvo .Nisam ga slikao ali evo jedne lepe fotke od mog prvog Eliminatora, vidi se kako uzivam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1366 Napisano Septembar 9, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1366 Napisano Septembar 9, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, Eliminator jezdi Batajom.Zadovoljni smo i izgledom i voznjom, zao mi je sto nismo imali vremena da ispoliramo ivice felni, al jbg.Motor ide na oglase , necu ga stavljati na forum jer nije na mom imenu (ide na ime kupca), evo i zadovoljnog vlasnika, hehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Septembar 9, 2020 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A jest dobaaaarGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1366 Napisano Septembar 14, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Motor je na oglasima pa koga interesuje nek me zvrcne,moze i zamena za auto u slicnoj vrednosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1366 Napisano Septembar 15, 2020 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan prodato prijatelju iz moto kluba Road rockers Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...