Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 4, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izvor reke Bune juzno od Mostara mesto je Blagaj Turska tekija na izvoru reke Bune On 3.8.2020. at 9:45, drmilan_ je napisao: Nesto mi rece drugar da od januara ove god nije potreban, ali njemu trazili u februaru Provericu tu informaciju, za sada mislim da treba,takodje treba i za Makedoniju i Tursku kad su u pitanju za nas popularne destinacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan On 8/3/2020 at 2:30 PM, Sveta 5. said: Da li je bolje to ili Travnik,Jajce ,Zenica..U Travnik bih isao bas zbog Ive Andrica a isto tako obavezno i u Visegrad kroz koji sam prosao iduci na more ne znam ni sam koliko puta.Most cak nisam ni primecivao niti obracao paznju na njega sada imam drugi pristup Travnik je mala i zapustena kasaba. Osim kuce Ive Andrica nema nista drugo a da je interesantno. Oba puta su interesantna. Ako ides Jajce - Travni, proces dobar dio kanjona Vrbasa. Ako ides ovo drugo opet je fenomenalno. Ja bih ipak mozda birao: Bihaća, Kulen Vakuf, Drvar, Glamoč, Livno, Šuica, Rama-Ramsko jezero, Jablanica, Konjic i SA. Na dionici Bihac - K. Vakuf ima nekih 4-5 km makadama. Mozda nesto manje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoliška 21 Napisano Avgust 4, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: PA Motocikl: Bmw K75s Yamaha xt660z tenere Prijavi odgovor kao problematičan Treba zeleni karton , bio pre pet dana u Bosni i to su mi prvo trazili na granici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan1990 1 Napisano Avgust 4, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Zvornik Motocikl: BMW F900 XR Prijavi odgovor kao problematičan Potreban je zeleni karton. Saobraćajnu dozvolu niko ne pominje. Isto tako nije potreban ni pasos. Svaki dan prelazim granični prelaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Avgust 5, 2020 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Može da se pređe u Bosnu bez pasoša?! Od kada? Čudi me da nisam ovo do sad čuo, no u svakom skučaju to je dobra vest, samo još tog zelenog kartona da se otarasimo i gotova stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3076 Napisano Avgust 5, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Paso[ nikada i nije bio potreban Taj zeleni karton je ovde pri registraciji 5 km, tj. oko 300 dinara..skoro da te osiguravajuće kuće i ne pitaju hoćeš li, nego se podrazumijeva.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5406 Napisano Avgust 5, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Biker-Boy said: Može da se pređe u Bosnu bez pasoša?! Od kada? Čudi me da nisam ovo do sad čuo, no u svakom skučaju to je dobra vest, samo još tog zelenog kartona da se otarasimo i gotova stvar. Oduvek samo licna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Avgust 5, 2020 Drug član, 4122 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan U zapadnoj europi zeleni karton ne naplaćuju. Zato vi koji imate police kod stranih osiguranja im to lijepo recite kad vam traže pare za zelenka. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13966 Napisano Avgust 5, 2020 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mi ni nemamo domace osiguranje tj imamo Dunav koji je prvi skinuo sa 3000 z.k. na 2000 pa onda i ovi stranci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Avgust 5, 2020 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Travnik je mala i zapustena kasaba. Osim kuce Ive Andrica nema nista drugo a da je interesantno. Oba puta su interesantna. Ako ides Jajce - Travni, proces dobar dio kanjona Vrbasa. Ako ides ovo drugo opet je fenomenalno. Ja bih ipak mozda birao: Bihaća, Kulen Vakuf, Drvar, Glamoč, Livno, Šuica, Rama-Ramsko jezero, Jablanica, Konjic i SA. Na dionici Bihac - K. Vakuf ima nekih 4-5 km makadama. Mozda nesto manje. Apsolutno se slazem s veseljakom. Bihac na Martin Brod ili direkt na Petrovac pa Drvar, Grahovo, Livno.... super cesta i priroda.Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16877 Napisano Avgust 5, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Sveto, jesi li razmišljao da od Bihaća kreneš do Kulen Vakufa i do Drvara, pa onda prema Trebinju? Ja sam planirao sličnu turu. Kada planiraš da kreneš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 5, 2020 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Milan1990 said: Potreban je zeleni karton. Saobraćajnu dozvolu niko ne pominje. Isto tako nije potreban ni pasos. Svaki dan prelazim granični prelaz. Mozda tebe poznaju pa ti ne traze, ja ne pamtim ulaz u Bosnu bez davanja saobracajne i zelenog kartona na uvid. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16877 Napisano Avgust 5, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako i po mom iskustvu. Lična kata, saobraćajna i zeleni karon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 5, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zika56 je napisao: Upravo tako i po mom iskustvu. Lična kata, saobraćajna i zeleni karon. može da bidne,a u stvarnosti su sve kombincije moguće sa i bez ,al ne vredi riskirati ako si daleko od granice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 6, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, zika56 je napisao: Sveto, jesi li razmišljao da od Bihaća kreneš do Kulen Vakufa i do Drvara, pa onda prema Trebinju? Ja sam planirao sličnu turu. Kada planiraš da kreneš? Planirao sam iz Kulen Vakufa da idem pravcem Mrkonjic Grad ,Jajce ,Zenica Sarajevo. Istrazujem i taj pravac Drvar pa uz granicu sa Hrvatskom na jug, ja Bosnu ne poznajem tako da mogu bilo kuda i sve ce mi biti novo.Nisam ni ljubitelj velikih mesta tipa Sarajevo vise me priroda privlaci.Polazak planiram ako vremenske prilike budu povoljne u nedelju ili ponedeljak imam jos jedan posao da zavrsim pa da krenem.Ove godine Ziko nisam izasao van grada motorom mozda jednom do jezera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 6, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, zika56 je napisao: Upravo tako i po mom iskustvu. Lična kata, saobraćajna i zeleni karon. Jel pasos ne treba ?Ja cu poneti za svaki slucaj,zeleni karton sam izvadio danas ,pregledao i kamp opremu da me nesto ne iznenadi i privodim pripreme kraju.Najvise vremena posvetio sam pravljenju rute. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Avgust 6, 2020 Drug član, 4122 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Reka san ti, u Bosni se nemoš zajebat, šaraj gori-doli, livo-desno.Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16877 Napisano Avgust 6, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Sveta 5. je napisao: Planirao sam iz Kulen Vakufa da idem pravcem Mrkonjic Grad ,Jajce ,Zenica Sarajevo. Istrazujem i taj pravac Drvar pa uz granicu sa Hrvatskom na jug, ja Bosnu ne poznajem tako da mogu bilo kuda i sve ce mi biti novo.Nisam ni ljubitelj velikih mesta tipa Sarajevo vise me priroda privlaci.Polazak planiram ako vremenske prilike budu povoljne u nedelju ili ponedeljak imam jos jedan posao da zavrsim pa da krenem.Ove godine Ziko nisam izasao van grada motorom mozda jednom do jezera Ma i ja planirao ovih dana na tu stranu, nego me poslednjih desetak dana opasno muči kičma (iz tog razloga onomad mi popusti noga i padnem u mestu zajedno sa ugašenim motorom i opalim u neki betonski blok i polomio rebro), tako trenutno verovatno nisam za dužu vožnju (mada i ovakav uspevam da izvozim stotinak kilometara bez pauze). Daleko je nedelja, možda se i čujemo do tada i dogovorimo nešto. Inače imam sve spremno za put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1346 Napisano Avgust 6, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Planiram i ja sličnu rutu negde oko 19 avgusta pa pratim temu. Za sada sam obisao samo Mostar, Trebinje, Medjugorije i vodopade na Kravici, Blagaj, Višegrad, sad planiram da napravim krug Banja Luka, Bihać, Kulen Vakuf, Una vodopade, Drvar, Glamoč, Šuicu, Rama jezero, Konjic, Zenicu, zahvatiti malo Bjelasnice makar do Igmana i za kraj Sarajevo i kući. Slična je ruta i ukršta se sa Svetinom pa pomno pratim jer taj deo BiH neznam i nisam prolazio na sta obratiti paznju sta obici i slicno jer do max 5 dana gledam se uklopim. Hvala na informacijama dosadasnjim i predlozima za putanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Avgust 7, 2020 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Sta se tice Bihaća, Željava kao nezoabilazna a rucak ili u gradu na rijeci ili van grada prema Petrovcu na slapovima. Po meni ovo drugo je atraktivnije.Cesta za Petrovac je super a ako se odlucis za Martin Brod uz Unu isto je super ali ima dionica makadama. Dobrog ali kako kome odgovara.Martin Brod za Drvar je dobra cesta.Drvar obici pecinu a za jesti nije neki izbor.Drvar Grahovo je dobra cesta za motor. Prije Grahova u Resanovcima ima super pecina za obici.Grahovo je onako pomalo otuzno a cesta za Livno je dobra.U Livnu ima dobrih mjesta za jesti.Iz Livna za Šuicu pa za Prozor i Jablanicu je moja preporuka jer je cesta top i priroda.Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 7, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Niko je napisao: Planiram i ja sličnu rutu negde oko 19 avgusta pa pratim temu. Za sada sam obisao samo Mostar, Trebinje, Medjugorije i vodopade na Kravici, Blagaj, Višegrad, sad planiram da napravim krug Banja Luka, Bihać, Kulen Vakuf, Una vodopade, Drvar, Glamoč, Šuicu, Rama jezero, Konjic, Zenicu, zahvatiti malo Bjelasnice makar do Igmana i za kraj Sarajevo i kući. Slična je ruta i ukršta se sa Svetinom pa pomno pratim jer taj deo BiH neznam i nisam prolazio na sta obratiti paznju sta obici i slicno jer do max 5 dana gledam se uklopim. Hvala na informacijama dosadasnjim i predlozima za putanju. Mozda ti ovo malo pomogne......Šta vidjeti u Bosni i Hercegovini – 24 lokacije koje morate posjetiti | Furaj.ba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 7, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, zika56 je napisao: Ma i ja planirao ovih dana na tu stranu, nego me poslednjih desetak dana opasno muči kičma (iz tog razloga onomad mi popusti noga i padnem u mestu zajedno sa ugašenim motorom i opalim u neki betonski blok i polomio rebro), tako trenutno verovatno nisam za dužu vožnju (mada i ovakav uspevam da izvozim stotinak kilometara bez pauze). Daleko je nedelja, možda se i čujemo do tada i dogovorimo nešto. Inače imam sve spremno za put. Pa maler Ziko sta da radis bolje odmori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 7, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, moreplovak je napisao: Sta se tice Bihaća, Željava kao nezoabilazna a rucak ili u gradu na rijeci ili van grada prema Petrovcu na slapovima. Po meni ovo drugo je atraktivnije. Cesta za Petrovac je super a ako se odlucis za Martin Brod uz Unu isto je super ali ima dionica makadama. Dobrog ali kako kome odgovara. Martin Brod za Drvar je dobra cesta. Drvar obici pecinu a za jesti nije neki izbor. Drvar Grahovo je dobra cesta za motor. Prije Grahova u Resanovcima ima super pecina za obici. Grahovo je onako pomalo otuzno a cesta za Livno je dobra. U Livnu ima dobrih mjesta za jesti. Iz Livna za Šuicu pa za Prozor i Jablanicu je moja preporuka jer je cesta top i priroda. Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Gde god pogledas ne znas sta je lepse ,kao dete u prodavnici slatkisa sve bih 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Avgust 7, 2020 Drug član, 4122 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Gde god pogledas ne znas sta je lepse ,kao dete u prodavnici slatkisa sve bihKandidat je osvojio 100 bodova !!Vozim motor, nisam bajker. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1426 Napisano Avgust 16, 2020 Drug član, 1384 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sa zenom razmisljam da 19. krenemo u voznju po Bosni, isto na 4-5 dana pa pratim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...