MaxiS 2658 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je most prazan. Gde se vidi bazar i setaliste su mi deca na slici... Necu kacim to Skakci sa mosta ne mogu da saberu 25e da skoce. Toliko o guzvi. Bilo nas dve porodice na mostu i mnogo nam bilo da damo po 12,5e da vidimo skok... Cekali malo da se skupi raja... kad nista. Da ne trujem temu vise Svakako je meni bilo prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1422 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ma nikad vise ljudi na putevima mislim. Ovo je 3-4 put da obilazim Bosnu i nikada nisu bile ovolike kolone. Danas Neum- Mostar- Sarajevo kolone ogromne. Vrelo Bune isto prepuno. Doduse vodopad Kravice nema zive duse ali sam bio dosta rano ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 21, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek su guzve zbog godisnjih odmora. Od septembra ce se lakse voziti. Ja onda planiram Sarajevo i Jahorinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Avgust 21, 2020 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ali zato je Trebinje krcato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 23, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam pokusao da popijem pice u starom gradu u Trebinju. Mesta nema nigde,sve puno i krcato,niko masku ne nosi. Nije mi se dopalo uopste. Teska seljana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Vratis se onda u svoj Zemun gdje je sve idila. Ptice cvrkucu, trava raste, mjesta u kaficma na pretek a svi nose maske i drze distancu..... 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Avgust 23, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Takodje ne vidim problem kupis pivo na trafici pa sednes u park na klupu onaj park u Trebinju je prelep, ako je bas zapelo da se popije to pice 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 23, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, filipfg je napisao: Takodje ne vidim problem kupis pivo na trafici pa sednes u park na klupu onaj park u Trebinju je prelep, ako je bas zapelo da se popije to pice Tako sam i uradio. Dva u parku i par komada u apartmanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 23, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mali_veseljak je napisao: Vratis se onda u svoj Zemun gdje je sve idila. Ptice cvrkucu, trava raste, mjesta u kaficma na pretek a svi nose maske i drze distancu..... Sa zadovoljstvom se vracam. Nemas potrebe za takvim komentarom,ne poznajes me i pogresno si me shvatio. Uz to,u Zemunu cvrkucu ptice itekako. Imas od mene poziv na pice i klopu,da te uverim u to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Do korone sam u Zemun dolazio jednom mjesecno. Vjeruj da znam kako je....veoma lijepo. Komentar se odnosio na maske. Da li je lose sto ne nose...jeste. Da li u Zemunu ili bilo gdje drugdje u bivsj SFRJ nose...nista vise ili manje nego u Trebinju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U Sarajevu takodje puno, ali sam cuo da je manje nego, recimo, prosle godine. Na tremama u Ilidzi sam primetio mnogo Srba, po najvise iz zapadne Srbije, koji dodju cesto na produzeni vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Mi sutra krecemo na rafting. Pa cemo tamo ostati stacionirani 5 dana, pa cemo jedan dan nociti u Sarajevu pa kuci. Pa se ja vracam sam na Jahorinu. Tako da se mozda negde i sretnemo, javljam se ako vidim sta vredno pomena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj ako te sta bude zanimalio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 23, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na granici Bosna Srbija kod Visegrada sigurno 500 automobila u koloni. Strasne su guzve na putu. Svratili sad u povratku na divcibare da rucamo. Nismo nasli prazan sto u 5 kafana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1422 Napisano Avgust 23, 2020 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Lepo kazem ja nikad vece guzve u Bosni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Avgust 23, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim temu Izvor reke Bune ,Blagaj i turska tekija 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 23, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu sledeci vikend lepo vreme mada jos je rano Mirise mi na Sarajevo konacno. Dajte neki smestaj sa garazom ili dvoristem. Plan mi je da subotu do 2 pm budem u Sarajevu u smestaju pa lepo parkiram motor i pesaka uzi i siri centar pa zicara Trebevic pa opet centar klopa i pivo pa na spavanje. U nedelju na Jahorinu pa polako kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano Avgust 24, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, baneBP said: Kazu sledeci vikend lepo vreme mada jos je rano Mirise mi na Sarajevo konacno. Dajte neki smestaj sa garazom ili dvoristem. Plan mi je da subotu do 2 pm budem u Sarajevu u smestaju pa lepo parkiram motor i pesaka uzi i siri centar pa zicara Trebevic pa opet centar klopa i pivo pa na spavanje. U nedelju na Jahorinu pa polako kuci. Pogledajte objekat Guest House Kevser na Bookingu. Guest House Kevser, Sarajevo, BIH WWW.BOOKING.COM Pansion Kevser je smešten u Sarajevu, na oko 900 metara od živahne Baščaršije. ja tu bookingovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano Avgust 24, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ne da mi se spavati, uzbudjenje level max. 5:15, magare natovareno, jos kafa wc pa put pod noge 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3246 Napisano Avgust 24, 2020 Drug član, 805 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Vikend je bio pa su verovatno zato bile takve guzve. U sredu je otisla ekipa od 7 motora (8-oro ljudi) na par dana voznje. Valjevo - Visegrad - Trebinje - Kravica - Mostar - vrelo Bune - Sarajevo - Han Pijesak - Zvornik - Valjevo. Na granici smo morali da obidjemo "bar" 10 vozila. Za prelazak granice su nam bili potrebni saobracajna dozvola, zeleni karton i licna karta. Uvece, u Trebinju, jeste bila velika guzva, ali Preobrazenje (praznik) je bilo taj dan. Na Kravicama u cetvrtak je bilo par stotina ljudi (tj. prazno), u Mostaru slicno. Prolazili smo starim gradom bez guranja sa ljudima. Na vrelu Bune prazno, u Sarajevu malo vise ljudi ali ni blizu neke guzve. Tek je u subotu malo vise raje bilo. Slicna prica je bila i na putevima. 4 dana bez rizicnih situacija, narod preko Drine definitivno ima vise kulture u saobracaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 24, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Potrvdjujem za kulturu u saobracaju preko drine. Primetne su kamikaze sa beogradskim tablicama ,ostali su normalni i staloženi. Nadje se po koji lokalac i golfu 2 koji bi se trkao hahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, drmilan_ said: Ne da mi se spavati, uzbudjenje level max. 5:15, magare natovareno, jos kafa wc pa put pod noge Sretan put i lep provod zelim i daj slike sto pre da se lozimo i mi za neredne vikende. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3246 Napisano Avgust 24, 2020 Drug član, 805 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napišem da je onaj sečeni asfalt kod Milića još uvek tamo. I nigde mašinu neku nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano Avgust 24, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, grafigo said: Zaboravih da napišem da je onaj sečeni asfalt kod Milića još uvek tamo. I nigde mašinu neku nisam video. Kod milica ima samo oko kilometar secenog asfalta. Danas prosao, sve nov asfalt, obarao ga do bocnih kofera, milina. Radara dva video, jedan u Sokolcu i Rogatici, ostalo sam sve preko ogranicenja vozio, u naselju relativno do 70, a van 100-120. Putevi su extra, prosto milina za voziti, guzve nigde, sem u Bijeljini i Zvorniku, al cim se to prodje prava uzivancija. Neki klinci me cimali usput kocili obilazili, al sem toga nista vise lose nije bilo. Han Pijesak i taj deo prelepo. Ja Bosnu pamtim kao losu, putevi, ponasanje u saoracaju itd. Sada mozete videti samo Srbe da jurcaju, dok BiH svi voze po PSu. Mi smo na raftingu sad, i ne mrdam dalje do petka. evo i par slika.. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14783 Napisano Avgust 24, 2020 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kako nadje golf2 ubosni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...