rookie 2 Napisano Avgust 3, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Unapred da se svima izvinem jer ne znam kako se zove na srpskom, ali vazno je da me razumete. Koliko je komplikovano (u satima rada -jos bolje u EUR) da se zameni lanac u motoru (CAM chain-kako se to zove na srpskom??) Kod kola to je lanac ili zupcasti kais.Sad ne znma i dal' je jeres pominjati ovde kola -ali oprosticete mi. Znaci rekose mi da treba da se DOTEGNE lanac - u pitanju je Honda VF750 choper iz 1983god. Ko to radi , po mogucstvu u Bgd-u i za koliko , kao i sta to vama govori o toj Hondi- jel' to normalno ili je znak da nije bas mazen motor i da je treba zaobici?? Unapred hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 4, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, najveca mana tog motora (a i rodjaka VF750 S i F) je sklop bregasta-lanac, poznati su po tome. Ne znam kako je za nabavku delova i sredjivanje, pa otvaraj cetvoro ociju. Mozda ipak da potrazis nesto novije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan TA ili AT i mirna glava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan TA ili AT i mirna glava... Ja sam cuo da su Hondine V masine (VF, VFR) izdrzljivije od masina koje idu u TA ili AT. Mozda sam pogresno cuo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da su Hondine V masine (VF, VFR) izdrzljivije od masina koje idu u TA ili AT. Mozda sam pogresno cuo ??? Sem ako nije opet bliskoistocni iskricavi smisao za humor, znas i sam, kao inzenjer, da je ovo nemoguce egzaktno utvrditi. Ono sto je sigurno je da je prva VF generacija imala problema sa pogonom bregaste osovine, sto je i predmet Rookijevog pitanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi namera bila da post bude saljivog tona Tacno da je covek lepo pitao za lanac a ja pricam neke druge price. Ja sam vise mislio generalno, ali kao sto Lalajko kaze, sta je bolje i izdrzljivije, nije bas moguce lako utvrditi. Izvinjavam se za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Avgust 9, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na tvoju žalost taj motor (vf 750 c,f s) je radjen u dve varijante, C i F modeli se vrte u levo a S model se zbog kardan vrti u desno. U osnovi nema previše razlike osim što ne pasuju pojedini sklopovi poput, korpe kvačila, anlasera, bregastih, prednje i zadnje glave. E sad ne bih te toliko zamarao da pre petnaestak godina nisam imao problem sa vf hondom, i ozbiljno se pozabavio problematikom. Elem. Motor ti je izmedju 1983 i 1987 godine i vreme mu je za ozbiljnu reparaciju. Problem je finansijske prirode, odnosno pri zameni lanaca treba zameniti i španere i klizače, skinuti agregat i obe glave sa njega, dakle dihtunzi, i sve to puta dva. Agregat nema manu, čak je u americi jako cenjen zbog obrtnog momenta, ali zahteva održavanje po ps-u. Radio sam pojedine motore koji su prešli po 120000 km a neki su zakucali na 20000, uglavnom ako nisi baš previše emotivno vezan, gledaj da prodaš motor i kupiš nešto drugo, za naš standard previše skup za održavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...