Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup Futog??

Recommended Posts

• U prolazu, 36 postova

e ladno i u nas je duvao vetar zamalo da nismo poginuli na banstolu, bas je duvao, nego bili mi juce tamo odslusao sam 3 benda, prvi je bio zenski vokal, extra su odsvirali onda je li-men, on je bio manje vise a onda vatrena voda provereno je odsvirala, dalje neznam bio jos jedan bend, steta sto nismo dobili rakiju na ulazu ali ok, mozda malo vise za nas ukus je bio ulaz 500 din po motoru ali ajde danas palimo za obrenocav pa nismo cekali sta ce se odvijato kroz subotu. Tipujem da 500 din opravdava sredstva.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: FJR1300A

Koliko forumasa na skupu, a slike niko, ccc...

Defile:

XDR0Z_defimg0038fu9.th.jpgFOuiB_defimg0098crop2bq4.th.jpg84uvG_defimg0099yj3.th.jpg3UCPW_defimg0112widefl0.th.jpg404.jpg404.jpg

Stunt:

Dusan...

WZ88b_dusimg0068ql1.th.jpg404.jpg404.jpgVuvOz_dusimg0090nd3.th.jpg

(Od mene BRAVO  ;) )

i drugi...

404.jpg6pgsy_narimg0073kg6.th.jpg404.jpg404.jpg

404.jpglRwhB_qimg0086fk7.th.jpg

Pauza:

Ktig8_pauzaimg0140zw0.th.jpge7bPZ_pauzaimg0141rb6.th.jpg404.jpg1JZjE_pauzaimg0145falconekl0.th.jpg<-Guzzi Falcone ::)

Kamp:

404.jpg85dqW_kampimg0010hd2.th.jpgUxfS3_kampimg0169qr0.th.jpgu2dJM_kampimg0179wz1.th.jpg

Pozz!

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

dobar susret ,dosta motora ,odlican defile,ulaz ok nikakve zamerke nemam.slike necu stavljati mrzime jako mi internet spor. robi je stavio dosta dobri slika pa mozete i videti kako je bilo ,a inace imate dosta slika i na sajtu www.moto-miseluk.com pa mozete pogledati,a ti drze robi imas od mene pice za onu sliku u retrovizoru stvarno je odlicna

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: Suzuki V STROM 1000

vise nego dobar skup!dobra svirka.lepo drustvo i vreme.odlicno!kad je dobra ekipa svaki skup je vise nego odlican!opozdrav bobanu i njegovoj ekipi futozna~! :D :D :D :D :D :D

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: FJR1300A

... inace imate dosta slika i na sajtu www.moto-miseluk.com pa mozete pogledati,a ti drze robi imas od mene pice za onu sliku u retrovizoru stvarno je odlicna

Eh, sto ne rece ranije za sajt, ne bih se mucio toliko sa slikama  :D

Mada, onda ne bih zaradio pice  ;)

Vidimo se!

• Svrati ponekad, 139 postova

E hvala na pozdravu:). Inače poseban pozdrav su BJB-ovci dobili od Benda X iz Zemuna (oni što skidaju dobro AC/DC, zaboravih ime:). Tako da znate.

Extra skup a što se upada tiče, pa i nije skup (neki naplaćuju po 400 dinara!).

Sve je bilo extra, zamalo da u petak oluja sve pokvari, ali držali smo suncobrane ;D

Svaka čast MC Classic Wheels!

• U prolazu, 6 postova

veliki pozdrav svim bajkerima , poseban pozdrav sim koji su bili kod nas na skupu u kostima bili ste svi super , od sutra cete moci na jub tube sajtu pogledati slike sa skupa , ukucaje te classic wheels 2008 i pogledajte kako je bilo. da posebno pohvalim i gosta iz subotice koji je presao 9000 km  da bi dosao i do nas to je bajker iz suboticeTOMISLAV  VIDAKOVIC koji je boravio u norveskoj u nort kampu , hvala mu

post-3700-12879002697912_thumb.jpg

post-3700-12879002698339_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja