Endurado 45 Napisano Jul 27, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Ja sam Marko iz Beograda, imam 38 godina, vozim Suzuki SV1000S. Već neko vreme pratim forum, ali nisam bio aktivan, samo sam čitao iskustva drugih i uživao u putopisima. Ovim putem želim i da se zahvalim ljudima koji su organizovali forum, kao i trackday gde imamo priliku da poteramo mašine u bezbednim uslovima. Uzdravlje! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Jul 27, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8234 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 1727 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4331 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10691 Napisano Jul 28, 2020 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Daj neku fotku te V2 zverke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano Jul 28, 2020 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jul 28, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Jul 29, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, evo i zverke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...