milos-v 2450 Napisano Septembar 23, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bolja je kod suljage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7425 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 1633 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, milos-v je napisao: bolja je kod suljage А јбг, ствар укуса и навике. Мада далеко од тога да је код Шуљаге лоша. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Septembar 23, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Marko05 said: Знаш и ти где ваља комплетара. Ниси омашио. Po tradiciji svracam u Moon, dolazili smo tu jos kad smo bili omladinci Uzice NIS - Hiljadu Ruza NIS, terajuci ozbiljno, prilicno sam zadovoljan Pozdravlja vas Snezana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Woz38 je napisao: Sad još da stignem gde sam krenuo.... Cini mi se da sam ovog GS-a snimio u Kuli , dal juce il danas ? , ni za milion novcanica ne bih se kladio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Da , radovi vec ne znam ni sam koliko meseci - ludnica.Po "gradu" haos a do VS u spicu treba i po 40min za pisljivih 10km , pod uslovom da se ne napravi čep a desava se. Pre par dana takvo ludilo da sam jedva motorom uspeo da se provucem morajuci po vrelom asvaltu preci 200- ak metara. Sada sam siguran da je taj GS al ne po izgledu vec po zvuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Woz38 je napisao: Ti si bio žutkast parkirani isto sa bočnim koferima? Ne. To je GS ili je novo pristigao u Kulu ili je neko u prolazu, snimio sam i njega. Ako ne bude kise u nedelju , bicu u SU , ima super poslasticarnica tik uz kruzni tok, ne znam ime ulice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Vremeplov - D.Tucovica. Nisam preveliki sladokusac ali mi bas pao secer i samo da ne bude kise-tamo sam.Pre svega ona devojka sto radi , nisam skoro u okolini dobio takvu uslugu i to je bas ostavilo utisak na celokupnu uslugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 25, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se bas najbolje razumeli izgleda. Kako izgleda bas se i ne secam, jer me to i nije interesivalo , radnica je toliko ljubazna, prirodna i nasmejana i zna svoj posao i rad sa ljudima sto ja’ skoro nisam imao priliku da sretnem i zbog toga a i zbog kvaliteta kolaca je utisak jako pozitivan , znaci nisam joj gledao u zadnjicu ni prednjicu a zasluzila je baksisa. Sto se tice parkinga, pa ulica je jednosmerna i sa desne strane je cela u parking mestima a za motor ima uglavnom mesta i izmedju kola, a bome i na trotoaru pored baste ne verujem da bi iko pravio pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...