prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 1, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da niko nije najavio, bajkeri iz Kisaca (kod Bac.Petrovca) prave zurku ovaj vikend u stvari zurka je pocela kolko sam saznao jos u sredu i svaki dan je defile do drugog grada, bice i svirke, ako se odrzava kao i prosli puyt onda je to na kanalu pre Kisaca, ljudi garantuju dobar provod pa ko voli nek izvoli :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Avgust 1, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde,ako znas vise detalja napisi.Gde kod kanala,kada ser skupljaju i tako to......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Avgust 1, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo je jos u sredu,tacno je.A sarme (1200komada) su sutra od 14 do 16 Nisam ni ja nikad bio tamo,ali ove godine idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan i ja kreem u 16h nadam se da ce ostati koja sarma, joska vidimo se tamo Evo bas me i Ikac zvao iz Baca i on ide sa ekipom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...