Boban Zemun 50 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan A sad kako izgleda na motoru a tu je i sediste devilke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Januar 30, 2009 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Januar 30, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih ideja kako uraditi presvlaku za sjediste i tank. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je u nedelju na moto berzi ce biti sediste doneto na molbu jednog clana tako da ko zeli moze i uzivo da vidi kako izgleda.Boje i sare mogu da se kombinuju po zelji takodje i vezovi (ime motora,kubikaze...) Mogu da se kombinuje i materijal moze eko koza a moze i koza mada mislim da je bolje u eko kozi em je jevtinije em se lakse odrzava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Majstore,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 31, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera, majstore. Javlja mi se da ćeš imati posla posle ovoga. Samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Februar 1, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, extra izgleda. Kada vidim ovako nesto dodje mi da moje sediste presvucem, bez obzira sto je novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan a cena , mislim to mu dodje najbitnije , kolika je ... verujem da ima onih koji bi novo presvukli dako je povoljna ... i jel ima uopshte u opciji materijala ovih shto liche na karbon ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Cena se krece od 20 do 50 eura uzavisnosti od zelje kupca(Jedna ili vise boja,da li ima i koliko ima veza itd...),a sto se tice materijala koji lici na karbon kod nas ga za sada nema(nadam se da ce ga biti),ali ima ga u Louisu i tabla dimenzije 81*55 cm kosta 30 eura + troskovi da stigne ovde!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Februar 1, 2009 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan A ovako nesto i koliko bi kostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sad si se upecao sad cu da ti naplatim za sve one muke koje sam preziveo kad si mi slao slike VFR-a,salim se,ovo je fabricko sediste koje je prepravljeno(seceni su delovi tog sedista i ubacivani su umetci od gela,kojih naravno kod nas nema),mi smo trenutno u pregovorima sa jednom firmom koja moze da napravi neke slicne umetke(naravno od sudjera)tako da dok to ne bude reseno mogu samo da ti ponudim presvlacenje tvog sedista da izgleda isto kao ovo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Februar 1, 2009 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Koja bi bila cena tog poduhvata i pod uslovom da za pola godine ili godinu taj sundjer na ulegne (sabije) na mestu sedenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Samo presvlacenje tvog sedista sa tim natpisom i jednom ili vise boja oko 40 eura!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Deki, a kvanto kosta da se presvuce sediste za moju KLEmentinu? (crno zelena kombinacija) Da izgleda ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 2, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Oko 30 eura posto nema vez nego je natpis samo prostepan na masini!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan OK. daj samo na PP ili ovde adresu i telefon. javljam ti se u ponedeljak. Sediste mi je kod mojih u garazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi' da menjam ovo moje sedishte na kawu... ...za ovako neshto, od ova 2 modela, znam da mogu da isechem sundjer, al' je sedishte mnogo dobro i ne bi' da ga upropastim i ovaj iz dva dela, poshto pravim moped nalik bobberu, bitno mi je da mi zadnji deo bude shto nizi Ako zna neko nekog ili ima, kupujem odma'...il' malo kasnije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda prekrasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Februar 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo momci iz Zemuna mi završiše sedište ,i mogu vam reći da je bogovski ispalo ,biće ovo veliko osveženje za moj baik evo sličice a kada baik bude sklopljen sledi još Lijepo izgleda, samo steta sto nije kombinacija dvije boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Posto je ovo ediste iz nase radionice pa da se javim i ja , pored ovog sedista ja ideki smo presvlacili i Rajin rezervoar evo neka slika kako je izgledao pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Izgled posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Februar 15, 2009 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, perfektno uradjeno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1369 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,stvarno exstra,dali se moze znati cena ovog rada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Sediste 3.000 din. Rezervoar 8.000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo koza ili skaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...