ZEMZEM 2487 Napisano Jul 24, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan mene je koštalo Svaka cast za sediste na gsx650f-u. Ako mozes da kazes koliko kosta da se sediste uradi? Hvala.... Sent from my iPhone using Tapatalk Mene je izašlo 120E + 1,000din. samo da napomenem da je lepše uživo nego na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano April 21, 2016 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Godinu dana nije pisano ovde, da li su majstori za sedišta i dalje u poslu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano April 22, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da čak su se pojavili i neki novi poput Stiv dizajna iz Niša koji, sudeći na osnovu fotografija radi izvanredno sedišta. https://www.facebook.com/STIVDESIGN.NIS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano April 22, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Konkurencija je uvek zdrava. Stiv radi koliko sam video i opipao odlicno, a sa cenama je za sada OK . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Ili ti ljudi što mi kontakt dadoste imaju previše posla ili su neozbiljni. Ni reč od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano April 25, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozoves telefonom i proveris sta je u pitanju. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Avgust 28, 2016 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan U nekoj sam Fb grupi za tip motora koji vozim i svi su odlepili na sedište koje mi je uradio Boban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 7, 2016 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko Bobanov broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 8, 2016 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Mart 13, 2017 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Ivica (StivDesign) odradio odlican posao! Ja izabrao model sedista, boje dogovorili na osnovu mojih zelja i dostupnog materijala, natpis usaglasili sa onim sa motora i rezultat je fenomenalan! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Mart 13, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Mogo bi i cenu da podelis sa nama???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Mart 13, 2017 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Mogo bi i cenu da podelis sa nama???? Meni je naplaceno 70e, mislim da je to inace regularna cena za ovakvu preradu, najbolje da pozoves i pitas, pa ako ti kaze nesto skuplje to je moguce posto sam ja isao preko prijatelja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 199 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neki kontakt tel? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Mart 19, 2017 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/STIVDESIGN.NIS Pa mu pisi... a imas i fotke radova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9490 Napisano Mart 23, 2022 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da napišem i ovde... Juče mi se pojavila pukotina na sedištu , odjednom...prekjuče bilo celo. Šta da radim ? Ovde nema sanacije, krpljenja. Sunđeri su dobri, ne treba mi nikakva prepravka, samo presvlačenje nekim dugovečnijim materijalom. Neka preporuka, Bgd, da ne "boli" puno... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Mart 23, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moto sedišta - Beograd: Auto Market MOTO-SEDISTA.BUSINESS.SITE Beograd: Auto Market Znam da su im ok cene,i rade sa dobrim materijalima,a u mom su komšiluku (Ovčanski put,okolina Borče),mislim da nije ni tebi daleko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano Mart 23, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sedista u kolima i sediste na skuteru radio kod Ajkule u Zemunu. Covek stvarno dobro radi svoj posao. Oko auta je hteo da se cima da skida delove koze sa drugog seta sedista i da ih prebacuje na moja, imao sam ceo enterijer od drugog auta sa otpada, jer bio je problem naci kozu u istoj boji da izgleda kao da je fabrika (neka svetlo bez boja). Sediste na skuteru je isto odradio vrhunski, od dva razlicita materijala, sa drugacijom bojom konca. Nemam sad slike da pokazem. Sto se cene tice, mislim da je za veliko sediste na skuteru uzeo oko 70-80e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9490 Napisano April 1, 2022 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sedište završeno u komšiluku, 100 metara od mene...komšija koji radi tapciranje nameštaja ga uradio za nekoliko sati. Nisam tražio nikakve vezove, nešta upadljivo. Samo da se presvuče. Materijal je za spoljne uslove, valjda taj nautički skaj, ne znam, ne razumem se. Sunđeri su dobri, stavljen je dodatni sloj tanjeg običnog vatiranog sunđera. 4 crvene. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...