Dzonikeda 52 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!Ja sam Nikola. Toliko dugo čitam vaša iskustva i savete, da sam od sramote morao da otvorim nalog. A možda će biti prilike da i ja pomognem nekom. Trenutno vozim bmw f650. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Za pocetak mozes popuniti profil , mozda neka fotka, iskustvo-putovanje pa polako iz teme u temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Jul 21, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Biće i fotka. Trenutno sam u fazi sređivanja, posle male havarije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4186 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...