Vampa 3459 Napisano Octobar 29, 2023 (promenjeno) Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan To je tabela na kojim lancima sta od spojnica moze da se koristi a ovde D.I.D ne preporucuje takvu spojnicu za motore preko 34ks zbog sigurnosti,osim za voznju do servisa gde ce se ugraditi nitovana spojnica Promenio Octobar 29, 2023 član Vampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 29, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zato i napisah da postujem misljenja tudja kakva god da su! Nema sumnje da je krimpana spojka sigurnija ali moja iskustva su licna, ne procitana negde, dva lanca 530 i 50000km na motoru sa 136ks i brzom spojkom, tdm900 sa brzom spojkom, cbf600 sa brzom spojkom... E sad Cim sam je cesto zagledao i vezivao zicama znaci da nisam 100% verovao. Cak verujem da je ona cekicem pertlana sigurnija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Octobar 31, 2023 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 10. 2023. at 10:32, N.F.S. je napisao: Hmmmm, znas li nekoga ko veliki versys prodaje mozda? Neso jel u obzir dolazi novija hiljadarka ili si ipak svario "onaj" far 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 31, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo sedim sa vlasnikom jednog lepog (kako kome ) velikog versysa! "oce Suzana na dobos! Ocekivao sam da je ovaj GS malo veci gabaritno, Nemanji @Немања stoji kao saliven, mocan motor cudnog zvuka i karakteristika. Ja sam vise za 4 redna 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5549 Napisano Octobar 31, 2023 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, N.F.S. je napisao: Evo upravo sedim sa vlasnikom jednog lepog (kako kome ) velikog versysa! "oce Suzana na dobos! Ocekivao sam da je ovaj GS malo veci gabaritno, Nemanji @Немања stoji kao saliven, mocan motor cudnog zvuka i karakteristika. Ja sam vise za 4 redna Узимај Нешо Версиса па на пролеће кад прође твој третман да га удомим. Да се @Немања не наљути, далеко од тога да му нешто и сад фали, али кад му ти даш твој "печат" онда је то то. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 31, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i tebe cu da prijavim kod naseg druga Alexanto-a za ova citiranja! Bas je sprava veliki versys, jesam zaintrigiran iskren da budem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Octobar 31, 2023 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde uzimaj ...pa da pratimo sredjivanje Versysa ...ovako sada sa Suzanom kao da gledamo reprizu ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 31, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I jos ovo, pricasmo o lancima negde iznad. Na gsx650f fabricka ugradnja je RK oznake 525SMOZ7Y gsx1250f fabricka ugradjna je RK oznake GB50GSVZ3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Octobar 31, 2023 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Узимај Нешо Версиса па на пролеће кад прође твој третман да га удомим. Да се @Немања не наљути, далеко од тога да му нешто и сад фали, али кад му ти даш твој "печат" онда је то то. Ако буде прошао Нешин третман, тај Версис има после да кошта 9000+евра, зато узимај боље сада, док нисам огребао неку срећку, после тога Версис не напушта авлију 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5549 Napisano Octobar 31, 2023 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Немања je napisao: Ако буде прошао Нешин третман, тај Версис има после да кошта 9000+евра, зато узимај боље сада, док нисам огребао неку срећку, после тога Версис не напушта авлију Радо брате, ал док је фреза у гаражи џаба. Него има неких људи зову, распитују се па је све могуће. Ако оде правимо комбинације. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 31, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Au brate. Moram ponovo svu opremu da kupujem 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 31, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: I jos ovo, pricasmo o lancima negde iznad. Na gsx650f fabricka ugradnja je RK oznake 525SMOZ7Y gsx1250f fabricka ugradjna je RK oznake GB50GSVZ3 GSX 1250 FA (2010-2012 ili 2012-2016) ili GSF 1250 Bandit (2007-2012)??? Gde si to proverio ako nije tajna. Posto je Sunstar fabricka ugradnja diskova i lancanika (i lanca koliko znam) na mom GSX 1250 FA 2012. Pitam jer su mi bitni ti podaci. Za koji model, koje trziste, u kojoj godini proizvodnje... Ne verujem da stavljaju sunstar lancanike i RK lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 31, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, informacije su iz servisnih uputa pomenutih motora, sekcija o odrzavanju lanca.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Octobar 31, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao servisno uputstvo za 12-icu, fabrucka ugradnja Enuma lanac, RK lancanici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Octobar 31, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Honde obicno fabricki dolaze sa sunstar lancanicima i tsubaki lancem. Kombinuju oni Pingvine, ko bolju ponudu da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 1, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ivan i dalje nema/ ne pravi vizire za gsx650f... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Markone88 said: Au brate. Moram ponovo svu opremu da kupujem Sta si koji moj i prodavao. Mada i ja sam isto uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, drmilan_ said: Sta si koji moj i prodavao. Mada i ja sam isto uradio Pa da ne bih slucajno kupio motor. Ostala samo kaciga i cizme 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 1, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Markone88 said: Pa da ne bih slucajno kupio motor. Ostala samo kaciga i cizme ista prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 2, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Popravni sto se spojke tice, cisto sumnjam da bi i ono proslo bilo kakav problem napravilo... Brusenje, izbijanje, krimpanje... Deformacija 5.5mm, prekidam pritezanje. To je to, Paljevini se zahvaljujem na asistenciji u vidu pribavljanja delova iz svojih izvora (A za mene to uopste nije jednostavno posto volim odmah i sada i znam koliko opterecenje umem da budem ) 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Што би рекао Мићко из Индексоваца-дебело жуто… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 2, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...kada se opere moze i kao nakit! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 4, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, ako ste zamenili izduv/lonac/auspuh nekim otvorenijim i na pustanju gasa imate jake detonacije koje smetaju resenje je u zapusavanju creva "PAIR" ventila (ili gasenje elektronski, o tome necu posto nije svima dostupno) Izvlacenje el. konektora nije opcija, em ce biti upozorenje na tabli, em je ventil normalno otvoren. Prvo skinemo desni oklop pa zatim i njegov nosac (2 srafa ga drze, laganica), tu vidimo spojku creva PAIR ventila (obelezeno strelicom, kod mene se i ispupcenje, kliker, vidi). Crevo ulazi u GORNJI DESNI ugao filtera vazduha, ova koja ulaze u donji deo kutije su iberlauf i crevo AIS ventila, NJIH NIKAKO NE ZAPUSAVATI. Kliker odgovarajuce dimenzije, namazemo vazelinom, umetnemo u crevo pre spojke ka kutiji filtera vazduha, vratimo osigurac pa i crevo na predjasnje mesto. Nema ni naznaka detonacijama vise, uzivajte u cistom zvuku 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano Novembar 4, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan EH, ja baš volim kad pustim gas i usporavam da čujem to pucanje iz auspuha. Ipak hvala na savetu, ako mi jednog dana dosadi odradiću i ja ovo. Sad ću, kad uvatim vreme, da pogledam koji mi je ECU broj pa ako je 71 da se poigram i ubacim prekidač . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Novembar 4, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hhhh, procitao si za foru! Dve mape i samo da zvizdi.. Mene pucanje nervira, nekada pukne i kada kvacilo stisnem da presaltujem, klinci se odusevljavaju inace, cesto stanem (ili na semaforu) dam da turiraju malo, za onaj osmeh vredi u blokadu da ode! (Ja npr. nikada nisam toliko motor zavrteo) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...