coolair 14 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovog lepotanka. Meni se dopada, a vama? http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_versys%2008.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne svidja far i izgled motora od napred, ostalo je za respect što se tiče cena - kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meduza 2 Napisano Jul 29, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uf prelep je! moj sledeci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan da, da, cena jako prijatna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Jul 29, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! Sviđa mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan U julskom broju Moto-pulsa je uporedni test klase 650 : Versus 650 Strom 650 Transalp 700 BMW 650 GS ,iako je on 800. U svim segmentima ih je Versus očetkao. Cak i u ubrzanjima i medjuubrzanjima ,a nema najvise konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoVa 0 Napisano Jul 29, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je interesantna ova kategorija u najavi: Kawasaki Versys 250 http://cycleposers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=249&Itemid=44 Ako bude nesto od svega toga ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan U julskom broju Moto-pulsa je uporedni test klase 650 : Versus 650 Strom 650 Transalp 700 BMW 650 GS ,iako je on 800. U svim segmentima ih je Versus očetkao. Cak i u ubrzanjima i medjuubrzanjima ,a nema najvise konja. Ja se iznenadio ovim testom! Ocekivao sam pobedu Stroma ili BMW-a kad ono Versys odvalio! Mada moram priznati da mi je drago sto je Kawa skupila najvise poena. ;D Mozda cu ispasti malo "stupid" ali nisam znao da je Versys zamena za KLE... :-[ Ja sam ocekivao nesto poput proslih KLE modela... Btw. Meni se opasno svidja! :o Na slikama mi i nije izgledao nesto ali kada sam ga video uzivo o'ma sam promenio misljenje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i uporednih podataka iz Motoplusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Evo i uporednih podataka iz Motoplusa... Дас ист нихт Мотпулс абер нема везе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije Motopuls, nego Motoplus... Rezultat je isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Jul 29, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je prodao svog maraudera,matori merka ovog versysa,al nikako da ga uzme vise. Bicu jako zadovoljan ako uzme ovaj motor,svidja mi se sto je univerzalan nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nije Motopuls, nego Motoplus... Rezultat je isti. U Motopulsu na X strana objasnjavaju kako ih je Versis dobio u svim aspektima...Ubrzanje,zaštita od vetra,ponasanje u krivinama,cena...A šta jos ostaje ? :D Pogotovo BMW-a koji ima vise kubika,konja,pedigre,o ceni da ne govorimo. Best buy. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavi li ovako, Kawasaki ce ozbiljno pojacati pozicuji u Moto svetu! Long live Kawa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i uporednih podataka iz Motoplusa... Дас ист нихт Мотпулс абер нема везе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi se svidja,ali licno mi se cini da sa prethodnim KLE-om nema bas slicnosti,koncepcijski me vise podseca na TDM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i uporednih podataka iz Motoplusa... Дас ист нихт Мотпулс абер нема везе. Ma znam (nigde nisam ni rekao motopuls)... ovo je isecak iz nemacke novine od pre vise od pola godine koja se bavila istom problematikom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ne sumnjam da je motor dobar ali je toliko ruzan da nemam reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan heh, a meni je bas lep! eeee ukusi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne bih zalio da ga imam, hehe... Meni je u svakom pogledu bolji od starog KLE-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Evo i uporednih podataka iz Motoplusa... Дас ист нихт Мотпулс абер нема везе. Ma znam (nigde nisam ni rekao motopuls)... ovo je isecak iz nemacke novine od pre vise od pola godine koja se bavila istom problematikom... Ujbte pa mi smo kolege !? Nisam primetio na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan i tata bi sine dobar je dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim neke sličnosti između ova dva motocikla Pogledajte hod viljuške, točkove i gume i odmah vam je jasno da Versys ne može tamo gde ide KLE a sigurno da je superiorniji na asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...