Juan 97 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da preporuci dobrog majstora za motore u Nisu? Hvala unapred. Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao sasvim pozitivnih iskustva sa Ordinacijom moto servisom. 065/26 68 298 https://www.facebook.com/motoservisordinacija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Jul 14, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao sasvim pozitivnih iskustva sa Ordinacijom moto servisom. 065/26 68 298 https://www.facebook.com/motoservisordinacija/Hvala, kontaktirao sam ih, pa cemo da vidimo za dalje Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa swedska 10 Napisano Decembar 11, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima Sasa Pozarevac. ima servis na Trosarini. 060-0128696 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Decembar 16, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod Saleta pre par meseci, sredio mi motor i sto trebalo i sto nisam znao da treba, majstor za svaku preporuku.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja010 5 Napisano Jul 12, 2022 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo osvezenje teme, da li su i dalje iste preporuke za Nis ili se nesto promenilo? Potreban mi je neko da mi proveri motor pre kupovine ako uopste neko to zeli da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Jul 16, 2022 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Drugar imao bas pozitivna iskustva sa Moto Ordinacijom gore kod Amana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Jul 16, 2022 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je Mikica u knjazevackoj najjaci lik. Brz, brzo razmislja, hitar ima kliker. Majstor jednom recju. Za skutere mislim da nema bolji. Sa ostalima nisam imao bas "zadovoljna" iskustva. Ili su bili papreni, ili htwli da zarade i na delove. Bio sam kod vise njih. Vozim skutere prilicno dugo. 15-tak godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja010 5 Napisano Jul 16, 2022 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt neki ili adresa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Jul 16, 2022 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma. Knjazevacka, kad se predje nitex, kada se ide iz pravca grada sa leve strane. Pored je vulkanizer. Ovlasceni je msm za piaggio, kymco i jos neke... Meni trebao par puta i imao odlicnu saradnju. Majstor - musterija. Toliko. Kratko a yebitacno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...