StefanV 90 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri moji ljudi i kolege,treba mi mala pomoc,kupih nedavno gore pomenuti GS,AL uočih da mi nesto fali... Nisu mi dali gps,kazu dedica koji ga je vozi pre mene nije im doneo,pa je ostao samo "nosac sa kablovima i instalacijom" Zanima.me koja je ovo navigacija i sta da trazim Radi se u Garmin ali koji model? Da li neko zna i ako zna i ima da li bih prodao? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14189 Napisano Jul 12, 2020 Integrisan, 7763 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od Zuma 660. To je stariji model navigacije. Mislim da je možeš naći jeftino. Ako se ažuriraju mape možeš još uvek lepo da je koristiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanV 90 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 52 postova Lokacija: Ljungby /Sweden Motocikl: BMW F800 GS/BMW R 1250GS HP Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko na prodaju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1959 Napisano Jul 13, 2020 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition Prijavi odgovor kao problematičan Na taj nosac ide i BMW Navigator 5 ili Navigator 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 698 Napisano Jul 25, 2020 Drug član, 710 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mogu svi Zumo Ja imam 595LM i cini mi se da je donji deo nosaca malo kraci zato izmeri ove tacke sto sam ti oznacio-lakse ce biti i tebi i onom ko ti ponudi Mislim da je skoro bio jedan 595LM na oglasima....strasna sprava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1959 Napisano Jul 25, 2020 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition Prijavi odgovor kao problematičan Problem je u tim pinovima, jer su drugaciji na novim Zumo modelima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1364 Napisano Jul 25, 2020 Drug član, 1181 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ja sam to resio ovako: Garmin Zumo 660+Touratech: moze da se zakljuca, kada se skine ima zastitu za kontakte slika a4,.. vise slika zbog razlicitih uglova, kasnije sam dokupio i zastitu od sunca za moj model, nema na slikama (ako treba slikacu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Taj nosac je od Zuma 660. Odgovara (provereno) jos za: -590 -595 -BMW Navigator 5 Verovatno jos za poneki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...