Surla85 693 Napisano Jul 10, 2020 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Givi Maxia 3 55L Ima naslon za suvozaca Tri rucke,umesto rostilja za vezivanje prtljaga. Tri kljuca,dva original kod kojih je napukao plasticni deo i treci pravljeni,ceo je metalni. Sa leve strane je ostecen srednji deo-sivi deo. Ko ima vremena moze se srediti... Cena bi bila 180e ili 21000din. Vise slika kad stignem da slikam ili cu poslati na viber zaintereaovanom kupcu. Tel. 063 874 67 34 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Jul 13, 2020 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 14, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep kofer ,steta sto si mu nakacio ove rucice za kuhinju. Srecna prodaja 1 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Jul 16, 2020 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Eh,da sam ja,mozda bi se i stideo malo , ali nisam ja,takav je bio. Mogu se te rupe zavariti plastikom. Ako je neko bas zainteresovan a smetaju mu rucice,ja cu ih skinuti i zavariti rupe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Jul 20, 2020 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ploca uz kofer u tu cenu. Plasticna,ne koristena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Septembar 28, 2020 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan 160e 150e za licno preuzimanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Januar 13, 2021 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Surla85 je napisao: Prodato. Otkad još... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...