OLJA 75 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ispred NS Ridersa, jel to Djoletov motor? Sećam se nekog BMW kad sam bila na otvaranju kluba...jojj ljudi dali ste mi dosta informacija, moram sve zapisati, pa u potragu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Olja rece da joj se svidja GPZ fazon, otkud sad enduro opcija ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5939 Napisano Novembar 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo naš koleza prodaje motorče slično Kalininom http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=26697.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Search nisam se ja odlučila za Enduru to me forumaši bombarduju informacijama a ja za sada merkam (a više bi volela da sve to probam a ne da sedim:). Sledeću žurku mog kluba ima pametnije da provedem , kad se okupi mnogo motora na jednom mestu, ih milina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Penezic ga prodaje.Nije Djoletov,Evo malo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj GS je strava motor, mozda je moj sledeci jednog dana, ali on je dosta visok i tezak za prvi motor. preporucujem nesto manje, nize, mada ne znam koliko je Olja visoka. Ja sam 170, meni je GS malo visok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzmi kineza, i taman dok se ne naucis, drndaj njega... P.S. nisam citao prethodne postove, mrzelo me :P :P , pa ako sam lupio neka sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ju, Kalina ako je tebi to visoko i meni je (ja sam još kraća od tebe ). A baš je lep motor, pitaću Penezića nek mi da neke merdevine da se popnem ili da mi drži lopovske, ha, ha, čisto da malo probam jedan krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ju, Kalina ako je tebi to visoko i meni je (ja sam još kraća od tebe ). A baš je lep motor, pitaću Penezića nek mi da neke merdevine da se popnem ili da mi drži lopovske, ha, ha, čisto da malo probam jedan krug. Ma hoklica je zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5939 Napisano Novembar 14, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i cigla pomaže ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Olja, baci pogled... Oglas na moto berzi: http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=20543&trazi=1&ur=1&model=60&m=Kawasaki-ZZR Fotke modela imas ovde: http://www.bikepics.com/kawasaki/zzr250/ Sto se tice hoklice, ja sam vec sa Bendzaminom ugovorila. Uz Transalp pod obavezno ide hoklica! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Novembar 22, 2008 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Novembar 22, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor je bio jamaha ybr 125 sto bi i preporucila za pocetak.Jer je dosta lak i okretnjiv kao kada vozis biciklicu.Kasnije posle godisnjeg iskustva i putovanja po skupovima sa ybr-om,odlucila sam da uzmem nesto dosta ozbiljnije.To je bila honda shadow 600 i koja je mnogo teza i duza od ybr-a.Svi su mi govorili to je dosta tesak motor za tebe s obzirom da imam samo 50kg.On jeste tezak ali s vremenom se naviknes i to ne prestavlja nikakav problem,a i njegova pogodnost je sto je teziste sedenja nisko pa imas ravnotezu da drzis motor.Znaci za pocetnika (devojke) moj predlog bi bio ili ybr ili neki coper manje kubikaze jer je pogodan zbog niskog sedenja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan888. 0 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Budva Prijavi odgovor kao problematičan ma kupi moju yamahu ybr 125 vozi je 2-3 meseca i prodaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ma da, jos ova custom je boli glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan R1 i tacka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 30, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A koji za decake? 100 djevojaka, 100 motora. Juce sam sreo jednu na GSXR-u 600 sa gumama bukvalno spaljenim po rubovima. Nemoze se pratiti, jednostavno ode... ...a ja mislio da sam 46...hehe Pitanje bi trebalo vise da glasi kao "koji motor za (lagane) pocetnike?". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ovo nisu samo komntari sa zadnjeg sedišta. Pre dve godine sam bila u dilemi šta da kupim, šta bi mi odgovaralo. Za duža putovanja i onako uvek sam samo saputnik. Trebalo mi je nešto za grad. Skuter je bio najlogičnije rešenje. Kupili smo skutera - novog Španca koji je napravljen u Kini, četvorotaktnog koji troši bezolovni. To je bio moj zahtev. Nije da nebih mogla naučiti da sipam mešavinu, nekada sam vozila i APN 4 i T 14, ali sada sam želela nešto jednostavno za upotrebu. Pošto sam građevinac velika mi je potreba bila da obiđem sva gradilišta, kao i najstrože delove centra grada gde su kancelarije opštinskih službi za građevinarstvo. Ja se u popravke ne razumem a pravo da vam kažem i neželim da svaki put kada treba da sednem na motor prvo ga moram popravljati (kao sastavni deo moje školske peronice je bio šrafciger za zatezanje jednog šarafa na menjaču brzina kod rogove 10-to brzinke). I rezultat je sledeći. Kinski skuter jako lepo izgleda, prvih trista kilometara je išao jako lepo. Male "neznatne" popravke su mu obavezne bile potrebne kada bi išla na gradilište. Na putu imam prelaz preko 2 pruge i jednu deonicu od 200 m turske kaldrme. Rezultat je da retrovizore nemogu koristiti jer se okreću bez veze. Svaki put ih muž namesti i zategne pre nego što krenem od kuće i majstori na gradilištu pre nego što krenem kući. Kineski akumulatori su fantastilni. Traju oko 200 km i onda ih treba menjati. Problem rešen - maknula mužev akumulator sa Yamahe, on ga samo isprobo da li radi tako pa ga lepo upakovao u prostor ispod sedišta jer je veći pa nestane u fabrički ostavljen prostor. Lakše je prebrodio kupovinu sebi novog akumulatora nego moju vrisku kada treba da idem a on neće da upali. Isto položaj plovka je takav da ako imam bezina ispod polovine rezervoara nema šanse da upali, a hoće i da se tokom vožnje ugasi ako se nedaj bože naglo zakoči. Snaga? Prvo sam rekla pa šta će mi više snage od onog što daje 50 ccm. Za gradsku vožnju je to više nego dosta, jer tamo ionako nesmeš voziti brže. I ovo mišljenje je bilo dobro sve do momenta kada sam moral ići iz betonske automešalice nekih 10 tak km i stgla kući prekrivena slojem betona, jer nisam imala dovoljno snage da ga obiđem a na toj deonici mi nije bilo moguće da negde stanem. Momci upravu su devojke ako vas malo čudno pogledaju ako im predložite kineske motore. Vama možda ne predstavlja popravka za minut, ili možda samo štelovanje nečega. Ja mogu samo da sednem i plačem (čitaj zovem nekog da popravi). Ako sam se ja mučila pola sata da upalim, Vladi je trebalo 1 minut. Devojkama početnicama treba ISPRAVAN kvalitetan motor. I neka vas ne začudi da one već unapred tačno znaju šta ustvari žele ili u gorem slučaju šta ne žele. I svaki drugi predlog će prihvatiti, ali na kraju će ipak biti kako su i na početku smislile. E sada dok ne kupimo drugi motor mužu, ja se moram patiti sa ovim, pošto mi je želja MP3 koji nije nimalo jeftin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @abby Kineza ima pouzdanih, ali i nepouzdanih, ali skoro svaki trazi neku sitniju intervenciju u prvih par stotina kilometara i to se uglavnom sredi na prvom servisu, sto iako mozda bezazleno, vama sigurno predstavlja veliki problem. Po pitanju motora, vec su se pokazali neki modeli, tako da ih nije problem preporuciti ni za devojcice. (btw. uglavnom kineski motori(ne skuteri) obiluju nesto izrazenijim vibracijama ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 14, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... E sada dok ne kupimo drugi motor mužu, ja se moram patiti sa ovim, pošto mi je želja MP3 koji nije nimalo jeftin. Kinezi mozda nisu dobri u motorima, ali su zato dobri sa poslovicama. Evo npr: Koliko para, toliko muzike! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejavu 0 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Italijan i tachka! Polovan Piaggio Free za dame sa PSP-om ili Piaggio Liberty 125 za one koje imaju A kaegoriju. Malo para, lak i jevtin za odrzavanje, vishe nego dovoljno snage za grad, a i sahranice 10 kineza... i tachka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan re: Blackbite Skuter je bio i na prvom garantnom servisu posle 100 km, i na drugom nakon 1000 km. Ali nažalost problemi su ostali isti. Sada kada više nije u garantnom roku, Vlado ga je doveo u vozno stanje. re: GhostMile Znam ja za tu poslovicu odavno. Samo posle 20 godina nesedanja na motor, za početak je bio dobar i ovaj. MP3 je samo 7 puta skuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 14, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje dasi uzela APeNca. Nema smrti, a i da se srediti da ide malo pristojnije (70km/h) povoljno. ... uh, zaboravio sam na 4T minimum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Italijan i tachka! Polovan Piaggio Free za dame sa PSP-om ili Piaggio Liberty 125 za one koje imaju A kaegoriju. Malo para, lak i jevtin za odrzavanje, vishe nego dovoljno snage za grad, a i sahranice 10 kineza... i tachka. Liberty mozda, zenstveniji je motor, ali Free-jevi osim sto su izuzetno odvratni, vecina koji se voze su i polusahranjeni. Doduse ne volim Piaggiov dizajn generalno (osim par izuzetaka), pa sam mozda malo i subjektivan, ali sam primetio da mnogi smatraju free za gadost. @ abby Nazalost istina je da i u servisu cesto ne znaju sta treba da rade, iako su najcesce sitnije stvari u pitanju, a imamo na forumu i 50ccm 4t skuter sa 15-ak hiljada, bez znakova umora. Moj je tek na oko 7000, tako da jos ne mogu da tvrdim nista, osim da je u fabrickom stanju(ne racunajuci akumulator, jelte). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog extra zanimljivog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...