ReMa357 4 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, hteo bih da pitam ako neko moze da mi pomogne posedujem Hondu Nsr 125 i desava mi se kada upalim motor radi normalno i cim spustim sauh motor krece da se gusi i na kraju se ugasi. Motoru je radjena generalna pre 2500km tako da ne znam do cega bi moglo da bude...Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jul 9, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Како може мајстор да ти преда мотор у таквом стању, зна се шта је генералка.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ReMa357 4 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan A nisi me razumeo druze to mi se sada pojavilo generalku sam radio pre 2500km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jul 9, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Онда имаш запушену дизну, чишчење карбуратора не гине.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukavb 25 Napisano Jul 14, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Honda NSR125, Honda CBR600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti je samo ler gas rastelovan, probaj odvrtanjem vijka na rucici gasa kad je motor zagrejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jul 14, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Лер гас се не штелује затезањем или опуштањем сајле на ручици за гас, напротив увек мора бити празног хода. Лер(ако је он у питању) се штелује на карбуратору завртањем или одвртањем шрафа за лер.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...