techamape 5 Napisano Jul 8, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, ja sam Marko iz Niša, imam 33 god. Oduvek sam bio ljubitelj dvotockaša ali nažalost još uvek se vozi samo bicikl, i uživa se u kulturi ostalih vozača prema dvotočkašima, kao i u našoj infrastrukturi. Da to sve podignem na novi nivo, položio sam za A kategoriju (nažalost po najnovijem sistemu dobio sam probnu iako B imam vec 15 godina, ali šta je tu je), i počeo da tražim motor za sebe i saputnicu, i to neki malo veći skuter. Kod nas u Nišu je mršava ponuda svega, pa i motora, ali nadje se po neko "sokoćalo" i za nas. Čitam forum već duže vreme i dosta toga sam naučio, kako što se ponude motora tiče, tako i ponešto o mehanici i raznim fazonima za koje laici ne znaju. Kolege sa foruma mi se čine super i ovo je jedna prava mala neiskvarena zajednica, što je na ovim prostorima retkost. Pozdrav za sve i nadam se da ćemo se družiti ne samo na forumu, već i uživo! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Jul 8, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bio, da sto pre nadjete sta vam odgovara i uzivate u zajednickim voznjama pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao...Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3044 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na ove stranice.Da ti kasnije ne bi bilo žao, potrudi se da što pre predješ iz trećeg u prvo lice. Dosta si bio posmatrač :+)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan Idemoo Niiiiis Dobrodosao! Yamaha T Max 530 i zene ce same dolaziti, a i u najboljim godinama si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Jul 11, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, biraj pazljivo i uzivaj u voznjama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...