PremieRacing 3088 Napisano Decembar 10, 2021 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li slučajno ili namerno prevideli post koji je podigao ovu temu? Ako pokretač teme nije više sa nama, možda bi iz poštovanja mogli da se suzdržimo sprdanja ili da otvorimo novu temu za odlazak na TT... Ili da oni koji budu ostvarili planove i san, to urade u čast kolege 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 809 Napisano Decembar 10, 2021 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba i na njegovom avataru obilježiti da više nije među nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano Decembar 10, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu se desilo? Nisam znao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7381 Napisano Decembar 10, 2021 Drug član, 3072 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, PremieRacing said: Jeste li slučajno ili namerno prevideli post koji je podigao ovu temu? Ako pokretač teme nije više sa nama, možda bi iz poštovanja mogli da se suzdržimo sprdanja ili da otvorimo novu temu za odlazak na TT... Ili da oni koji budu ostvarili planove i san, to urade u čast kolege Ja sam za njega saznao skoro, a temu sam video tražeći nešto za TT, i onda video ovu temu i zato sam i komentar ostavio, jer svima nam je to životna želja, jednoga dana, a pokretač teme nije doživeo... Nisam mislio nikog da uvredim. I mislim da bi on želeo da ako neko i ode, pomene i njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Decembar 11, 2021 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista nisam znao da pokretač teme nije među nama. Verovatno ni niko iz uredništva ne zna, zato ni ne stoji obeležje pored njegove slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 12, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3088 Napisano Decembar 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Svakako možemo eventualne dogovore oko odlaska na TT da nastavimo ovde, a ko i kada ode neka spomene kolegu... Ja takođe decenijama priželjkujem da odem i pogledam tu trku, ali nisam ni blizu realizacije. Ni sledeće, ni '23 god. Tako daaaaaa... mlađi, samo napred! Promenio Decembar 14, 2021 član PremieRacing 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano April 3, 2022 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Nesto za podsecanje na kolegu koji je zapoceo ovu temu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...