TOUCUTTER71 189 Napisano Jun 29, 2020 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Trazim, bikere zainteresovane za idenje na ostrvo Man Sle4dece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jun 29, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Jel si pravio mozda neku ukupnu racunicu koliko bi sve to izaslo, onako okvirno? Meni je iskreno zelja posetiti TT vise nego neku moto gp trku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Jun 29, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Много је ту фактора, а има нас и разних. Ја сам рачунао око 6к треба... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 30, 2020 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imate ovde na forumu putopis, kada sam ja išao 2012. Mene je koštalo oko 2000funti (čitava tura koja je uključivala rentu motora u Londonu, vožnja Engleska, Vels, IOM, Škotska i London par dana) , a bio je teški low cost. Sada može samo više da košta. Varijanta da se odavde ide motorom, značajno povećava broj potrebnih dana i trošak. Karte za ferry i kamp smo rezervisali u avgustu prethodne godine, istog dana kada je izašao raspored trka. I pored tako ranog rezervisanja, nismo dobili baš u dan termin koji smo želeli za ferry. Avionsku kartu za London smo kupili u novembru, takođe prethodne godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jun 30, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Doktorski said: Много је ту фактора, а има нас и разних. Ја сам рачунао око 6к треба... Ako treba 6k, onda cu nastaviti da ga gledam na jutjubu... 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Jun 30, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, doktor said: Imate ovde na forumu putopis, kada sam ja išao 2012. Mene je koštalo oko 2000funti (čitava tura koja je uključivala rentu motora u Londonu, vožnja Engleska, Vels, IOM, Škotska i London par dana) , a bio je teški low cost. Sada može samo više da košta. Varijanta da se odavde ide motorom, značajno povećava broj potrebnih dana i trošak. Karte za ferry i kamp smo rezervisali u avgustu prethodne godine, istog dana kada je izašao raspored trka. I pored tako ranog rezervisanja, nismo dobili baš u dan termin koji smo želeli za ferry. Avionsku kartu za London smo kupili u novembru, takođe prethodne godine. Читао сам твој путопис и мање-више водиља ми је једног дана да се посети тај спектакл. Моја рачуница се сводила на то да путујем својим мотором (читај возем докле год може) и да се возим преко острва до ферија бајк. И да се остаје целе недеље на свакој трци (значи 5 трка). Може камп, а може у бунгалов само мора да се понесе добра врећа. Ако се претплатиш на њихов њузлетер има лепим понуда и може добро да се прође. Ем платиш цео износ за смештај дају и попуст до 10% наравно и ако се јавиш на фрст минит понуду додатних 10%. Могу карте да се набаве за фери врло лако међутим то кошта - али ми наравно да га уштинемо мало . Дефиниција полазак и долазака ферија зависи и од временских прилика на мору. Можда колега има неку дуруг идеју... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 30, 2020 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, filipfg said: Ako treba 6k, onda cu nastaviti da ga gledam na jutjubu... Moraš da napraviš sopstvenu računicu u zavisnosti od toga šta želiš i na koji način. Varijanta da se tamo iznajmi motor je svakako jeftinija nego da se ide odavde. Ako ti to nije bitno, najjeftinije je da ideš bez motora. Takođe dosta zavisi i koji smeštaj. Sada sve možeš da nadješ na netu i napravi računicu. Mislim da je 6k eura svakako previše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jun 30, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno ako se dosta para moze ustediti isao bih i bez motora, i spavao u satoru 5 dana tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Avgust 8, 2020 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ima nas zainteresovanih pa cu za par dana staviti turu i finansije 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Januar 17, 2021 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da cilja ovo za 2022 ako se unormali situacija sa covidom, ja ne bih motorom već bih avionom do mančestera pa odatle jurio dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Januar 29, 2021 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan jel se ide motorom? boji bi to vremenski period bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 29, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan 484 dana do trke Ima dovoljno vremena za planiranje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Februar 7, 2021 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Ако је неко заинтресован за 2022. мотором може да ми пише пп. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4883 Napisano Februar 9, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije otkazano za ovu godinu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Februar 10, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, GR 46 je napisao: Zar nije otkazano za ovu godinu .. @GR 46 plan je za 2022god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4883 Napisano Februar 10, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano April 4, 2021 (promenjeno) Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 17.1.2021. at 16:41, ProkaRoka je napisao: Jel ima neko da cilja ovo za 2022 ako se unormali situacija sa covidom, ja ne bih motorom već bih avionom do mančestera pa odatle jurio dalje. Meni je takodje zelja, davno procitao putopis kolege koji je isao, i skoro opet procitao. Po meni ovo je filing koji gadja mnogo jace od Moto GP, mastam o TT ju skoro 10 godina, al posao, obaveze, jedno dete, drugo dete. Samo stvri koje su doprinele odlaganju, nije mi zao, ima se premena tek mi je 30+ ali opasno razmisljam i razmatran ovu turu iako sam u pocetku samo sa Motorom zeleo, ispostavlja se da je lakse i bezbednije i jeftinije iznajmiti tamo a raspolagati boljim tokom ostale stvari. U nadi da ce se sveobuhvatna situacija razresiti za 2,3 godine gde bi se moglo nesmetano otici i uzivati u tim, tadostima TT ja Promenio April 4, 2021 član DarkoČa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7476 Napisano Decembar 9, 2021 Drug član, 3101 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Svi mi isto tako... Želimo da jednog dana odemo i mislimo da imamo vremena. Ako sam dobro pročitao, osnivač ove teme nije dočekao da ode na IOM .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5506 Napisano Decembar 9, 2021 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Jednog dana planiram da odem na TT, motorom. Brine me jedna stvar: kako da vozim motor levom stranom? Ima li ko iskustva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2610 Napisano Decembar 9, 2021 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Na vizir sa unutrasnje strane zalepiš papirić sa levom strelicom ili nekom napomenom da te asocira na vožnju levom trakom. Tako je najlakše! Ako nemaš vizir onda jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5506 Napisano Decembar 9, 2021 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljao sam o tome. Okej bi bilo dok sam fokusiran, ali šta ako se opustim i trgnem se u fazonu: VOZIM LEVOM STRANOM SKRENI U DESNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 9, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je najlaksi i najbezbedniji nacin da sacekas neku ekipu i tako za njima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Decembar 9, 2021 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja viđa da ljudi na vjetrobran nalipe veliku strelicu od crvene ljepljive trake. Tako ti je vazda upozorenje prid očima.Poslato priko Ténéré 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7476 Napisano Decembar 9, 2021 Drug član, 3101 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ma Aj sve to, nego kako menjaju brzine desnom nogom? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3851 Napisano Decembar 10, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su debili sa tom levom stranom,uncama,stopama,paundima i ostalim sranjima...Sigurno i oni to znaju,ali drze se svoga zauvek za razliku od drugih koji se adaptiraju i prilagodjavaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...