Kobaja 269 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Total = 2500 EUR Ovo me je bas zanimalo i ja sam hteo da postavim to pitanje.Mogu reci da sam izneneadjen,ocekivao sam mnogo vecu cifru. Koliko je dana trajalo putovanje,tamo i nazad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Najlepse napisan putopis koji sam ikada procitao, posebno kada se ima na umu da su autori isli na godisnji odmor, a ne na radni zadatak. Mislim da je krajnje vreme da se preciscena verzija (bez nasih komentara) postavi u odeljku putovanja. Mislim da bi na taj nacin Matija obezbedio sebi sponzore za sva putovanja u narednih 10 godina Nego, Matija, sta ste radili ovog leta? Nece valjda Gavrilo da vam bude izgovor sto ste nas uskratili za novi putopis? ;D Posle ovog, rado bih procitao i putopis do Narodnog Fronta, prve vakcinacije, pregleda... bilo sta! I zato, molim te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 15, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E vala svaka cast... sad naleteh na putopis... i ja sam ga citao oko 5 sati... ne odustajte od knjige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paja_ribarac 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Impresivno, kao da sam ja putovao, Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Octobar 19, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Beže reči... Čestitam za Gavrila!!! Cela priča je nekako... LAKO doživljena pa onda i napisana... i pročitana. Ušte ednom: svaka čast! (hoće li biti šta od knjige?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam putopis u dahu! Svaka cast, da li ce biti nesto od knjige? Nigde nisam nasao podatak koliko ste kilometara presli ukupno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dag 1 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: New Pezos Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo da je ovo savrsen putopis vec sam prvi put u zivotu osetio da sam u pricu uveden ne kao citalac vec kao viruelni putnik.Hvala vam sto ste nas sve poveli na ovo (bez imalo preterivanja) skoro pa epsko putovanje.Ne znam da li su i drugi primetili (verovatno jesu) ali svo vrme ste nas upoznavali ne sa gradovima drzavama i kontinentima vec sa ljudima. Vi niste opisali u tolikoj meri sva mesta u i kroz koja ste prolazili vec ljude koje ste tamo sretali i njihove male a ipak tako velike zivotne price.Sa vama smo upoznali nacin zivota istoka, njegovo bilo,ritam.Probudili ste u nama osecaj sirine i povezanosti orijenta i ovog naseg ucmalog balkana. Sve reci hvale i sta da vam jos kazem osim nesto iskreno.Zavidim vam!!. I sa malim zakasnjenjem .Cestitam na prosirenju posade. P.S. Sinoc sam tek naleteo na putopis tako da mi je veoma zao sto ranije nisam obratio vise paznje na tu rubriku. Da jesam mogao sam da vam pomognem bar na jednoj deonici vaseg puta. Elem imam dosta prijatelja i rodjaka u Jordanu.Od Siriske granice preko Amana pa i u Akabi.Bar bi ste imali fri smestaj. Al ima jos dana, nije ovo zadnja tura. Djiracemo mi jos na tu stranu ako bog da. POZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Januar 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan uf :o citao sam skoro 5 sati i nemam reci!!!prelep putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo petnaest minuta nešto pišem i brišem ne bi li se zahvalio u dovoljnoj mjeri, u kojoj sam počašćen ovim putopisom! I ne ide mi... Na svu sreću ima i takvih ljudi kao što si ti, koji umiju izraziti misli, osjećaje, doživljaje i podijeliti ih sa nama ovdje. Zbog toga ti od sraca hvala. Stvorio si u meni osjećaj da sam cijelo vrijeme putovanja bio sa Vama, i da Vas poznajem, a to je neprocjenjivo! Hval još jednom, i sve čestitke na prinovi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći... Čitao sam putopis 5 ili 6 sati bez prestanka. Ovo je za svako divljenje. Mladost ludost, ne kaže se džabe. Razmišljao sam i ja o sličnim destinacijama. Pare nisu problem i onako ih nema. Ali to je drugi svet, nekeko dalek, za nas totalno nepoznat. Kultuloroški, verski i svakako stran....Gotovo ...STARIM...Ma nije baš, još se pomalo koprcam, nedam se... i ovaj putopis mi daje snagu, obnavlja želju... HVALA VAM što ste nam približili i dočarali tamo neki daleki svet...i čestitam na mladom bajkeru... Sve naj bolje... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TarGuedil 0 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Putopis kao i sama tura je savrsen! Samo mi je jos vise uzdigao zelju da odem motorom u te krajeve. Savrseno pisanje, nikad dosadno i taman detaljno. Nek je mali Gavra ziv i zdrav i sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je neverovatno zaista.svaka vam cast pravi ste avanturisti.tako treba zelim vam puno srece u narednim putovanjima (siguran sam da ce ih biti jos) i jos mnogo ovog opijajuceg smisla za prebacivanje dozivljaja svih cula na papir )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1728 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 1002 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tek sada video ovaj putopis i zaboravio i na posao i rokove, zakucao se i citam vec par sati Imam utisak kao da gledam neki film... neverovatan putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju kako vam je počelo putovanje mislio sam da žive glave nećete donjet. ha..ha..ha... Putopis je odličan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ;D OOOOODLICNO...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 10, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa imate i film u serijalima za one koji ne znaju Mozes li da budes malo opsirniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kao prvo,i vec dosta puta procitano,HVALA VAM NA OVAKVOM PUTOPISU-DOZIVLJAJU!danima citam do iznemoglosti i po ceo dan razmisljam sta MENE ceka na tom putu!kao da sam i ja putovao sa vama.kao sto kobaja rece za ovo treba imati OO.ajde.muskarci i mogu ovako nesto da smisle bez mnogo razmisljanja,ali kapu skidam olji za petlju!i naravno,DA JE GAVRILO ZIV,ZDRAV I DA GA SRECA PRATI,SVE OSTALO CE ICI LAKO! pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Savrseno,ne procenjivo!!!! ;D ;D svaka cast na trudu,zelji i umecu!!!!i cestitke za bebca!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan_m 0 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Šibenik/Dalmacija Motocikl: KTM 690 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Genijalno, svaka vam čast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glidza 2 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan matijak olja i gavrilo zbog vas sam se prijavio na forum bjbikersa nadam se da cete nam podariti jos koji putopis sve cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke! Vaš putopis sam gutao na preporuku prijatelja Bojana i to u jednom "šusu" Puno toga nisam ni znao o tim zemljama koje ste prošli tako, da sada malo drugačije gledam na te. Još jednom pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke! Vaš putopis sam gutao na preporuku prijatelja Bojana i to u jednom "šusu" Puno toga nisam ni znao o tim zemljama koje ste prošli tako, da sada malo drugačije gledam na te. Još jednom pohvale. hebo te bojan......pa reci brate bmw......a ne bojan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 6h citanja u cugu ostadoh bez teksta. Mali Gavrilo je sad sigurno vec na tri tocka. Mateja, da li ste na tragu izdavacu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Burgijamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...