Jump to content

Moto Zajednica

Putevima i džadama Male Azije i Bliskog Istoka

Recommended Posts

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

...eto, nadam se da ste uzivali.

Kao sto rece Lalajko, vreme je da sa Vama podelimo nesto...

Prema strucnim procenama, put od Damaska do Beograda smo presli kao troclana posada!

Kako BJB bonton nalaze, prvo sto ce buduca ili buduci bajker cuti je - Zar na toliki put bez kacige?

Tekst cemo ponuditi izdavacima i uz malo srece dobicemo prvi domaci stampani moto-putopis. Ukoliko neko ima ideju kome bi se tim povodom mogli obratiti - neka se javi!

Pozdrav

Jeste nasli izdavaca?  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1193 postova

ljudi katastrofa, poceo sam jutros da citam oko 10,i tek sam sad zavrsio citao sam u cugu, sa 2 pis pauze.

ne znam sta da kazem tura je fenomenalna, ali stil i reci koje su upotrebljene da se vasi utsci prenesu nekom trecem,pravi su izbor

posto sedim vise od 5 sati u citam vase putopise , osim sto me bole ledja ,osecam se kao da bio na tom putu, a to retko koji putopis moze da prenese citaocu.

cestitam na obradi svih likova koje ste sreli na putu,odlicno ste ih docarali.

hvala  sto ste ovo podelili sa nama.

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Ja sinoć natrčim na putopis i ostanem ko zna do koliko sati da bih pročitao. Jednom rečju- sjaj-no!!! Svo poštovanje za vas dvoje- troje. ;)

• Zainteresovan, 830 postova

Apsolutno zavidim dolazecem malcu, jos se nije ni rodio, a proputovao je vis ei bolje od mene!  ;D

Posle svega sto ste napisali, necu ni da pokusavam da zlorabim reci, samo cu reci: HVALA VAM!!!

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: CB125 K3

Hvala svima na cestitkama.

Izdavaca nismo nashli, posto smo se bavili sredjivanjem teksta. Ovo na forumu je tek "prva ruka"... dosta toga je trebalo ispraviti, srediti i neke stvari smo ubacili ili razvili. Kada bude gotovo idemo u potragu za izdavacima. Ako budemo imali srece, naravno, bicete prvi obavesteni.

Jos jednom hvala na podrsci i cestitkama.

• U prolazu, 11 postova

Veliki pozdrav za Kujundziće . Putopis je vrhunski i drago mi je da sam ga pročitao (inače noćas u jednom dahu cirka nekih 6 časova).

Matija drago mi je da si vešt na peru i želim ti da u tome i ti pronađeš još po neko zadovoljstvo tj. korist, a ne samo mi koji smo pročitali i uživali u tvom putopisu. Olja Božovićeva Kujundžić ako sam dobro ukačio iz putopisa, tebi svaka čast na podršci i logistici ( slike su odlične i sa Afrike), i želim ti još puno lepih kilometara sa Matijom.

Neka je sa srećom i treći član posade .

Sve najbolje i ako treba neko sponzorstvo javite se nešto ćemo napraviti.

Još jednom sve čestitke.

• U prolazu, 44 postova

Na ovaj putopis sam tek danas naleteo, i procitao sam ga u jednom dahu! Svaka cast, sjajno napisano sa odlicnim fotografijama! Takodje svaka cast i na hrabrosti za ceo poduhvat!

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Auuuuu !!! Meni je Majstor Kvarisha skrenuo paznju na ovaj putopis...i danas sam krenula da ga chitam...i nisam se odlepila od monitora dok ga nisam prochitala do kraja !!! Svaka chast ! Prelep putopis ! Hvala shto ste podelili to s nama !

I naravno chestitke za 3 chlana posade !  :)

• Svrati ponekad, 371 postova
  • Motocikl: Afrika

I ja sam nedavno naleteo na ovaj putopis i nisam zeleo da ga procitam od jednom.... Ovakvo blago je zadovoljstvo razrediti i uzivati u njemu malo duze vremena... a i slatko mi je bilo da citam i one kometare.... ajde vec jednom novi deo ili cekakamo nastavak... ili vec sat vremena klikcem na refresh  da vidim hoce li biti nastavka... a ja znam da je celo putovanje vec opisano i da me do sleceg nastavka vodi  samo jedan klik...  mogu da zamislim kako ste se osecali dok ste cekali nova poglavlja.. :)

Sta reci osim onoga sto je vec receno. Predivan putopis, nacin na koji je pisano, fotografije... Posebno mi se svidja nacin na koji ste videli, doziveli i opisali  ljudei i situacije u kojima ste se nasli... Ej,  sta se sve vama desavlo, pa svaki dan je nosio neku vrstu velicine sa sobom.....To mi je jos jedan dokaz toga da kada covek nesto zeli cistog srca, ceo univerzum mu je na usluzi... Ljude koje ste sreli na putovanju i okolnosti pod kojim ste ih upoznavali....i koji su vam pomagali su mnogo vise od obicne slucajnosti... uh.... blago vama.... niste ni svesni koliko ste srecni.... a mozda i jeste... :)  i da na kraju saznate da ce te uskoro na putovanje voditi i treceg clana.... blago tom detetu sa takvim roditeljima.....

I da zamolo da zaboravim.......... Ljudi, ja stvarno ocekujem knjigu, nemojte da se zezate!!!

sve najbolje vam zelim  :)

veve

Drugari,

Red je da sa vama podelimo vest da je najveca tekovina naseg putovanja, nas treci putnik - decko.

Daklen - smisljajte imena. Ne zezam se.

• Podržavam 3

• Drug član, 1260 postova

Drugari,

Red je da sa vama podelimo vest da je najveca tekovina naseg putovanja, nas treci putnik - decko.

Daklen - smisljajte imena. Ne zezam se.

Najljepse ime za sina je Tomislav!

Nije sto se ja tako zovem ...  ;D

• Svrati ponekad, 231 postova

Danas sam neleteo na ovaj putopis i nisam ceo dan mogao da se odvojim od monitora. Svaka cast na odlicno izlozenom tekstu i na tolikom predjenom putu. Mislim da svima nama ovakvi putopisi samo samo bude zelju za neka nam buduca putesestvija. Cestitam na prinovi!! Dalo se primetiti iz onog posta, ali pretpostavljam da su i svi kao i ja cekali kraj da otkriju 'u kom zbunu cuci zec'.

Mozda Jordan??? ;D

Magic!?  ;D  ;D

Hvala na predlozima za imena.

Molim vas da ne dajete svoje predloge na ovom mestu. Ipak, ovo je tema Putovanja, izleti, a ne - Jaslice i sl.

Izvinjavam se, moja greska.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja