Enokizu 2 Napisano Jun 26, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima nov sam ovde pa bih vam postavio par pitanja . U okviru mog budzeta izdvojio sam tri nova motora koji mi se svidjaju iako ne pripadaju istim kategorijama. Peda Tek 125, Yamaha YS125 i Bullit Bluroc 125. Bluroc mi se najvise svidja zbog svog retro dizajna e sad relativno su od skoro na nasem trzistu koliko ja znam, to je Belgijska kompanija osnovana 2013. Ja bih njega uzeo ali me drti trip sta ako kroz 3-4 se ugasi trziste ovde kako cu se snabdevati delovima posto bi mi motor sluzio duzi niz godina. Molim za savet i ako mozete obrazloziti prednosti i mane Pede Tek i Yamahe YS. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8227 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 1726 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li ti, baćo, rešio prvo ovo: https://forum.bjbikers.com/index.php?/guidelines/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Jun 26, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vidi....sve te "kompanije" samo lepe svoje nalepnice na nešto što nastaje u Kini, Tajvanu..i okolini. Obzirom na to da živimo gde živimo, najveća prednost ili mana, kako hoćeš, će biti činjenica koliko je onaj što ti ga je prodao: blizu, voljan, poznaje materiju, opremljen i stručan, snabdeven materijalom da ti pomogne kada ti zatreba. U garanciji u van nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan ja bi uzeo u obzir i beneli 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Jun 26, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste zaludni...čisto zahebancije radi...da se igrate "pronađi razliku" , kucajte u pretragu scrambler 125. Izaći će bar 5 "marki" identičnog motocikla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Jun 26, 2020 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koristices dugi niz godina.motor od 125cc ? Ne bih rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1455 Napisano Jun 29, 2020 Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Evo 250cc pa cisto da vidis sta da ocekujes od te marke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enokizu 2 Napisano Jun 30, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je u suštini potreban motor koji ce biti pouzdan , kao sto rekoh da me sluzi duzi niz godina uz normalne voznje ne brze .. pa ne zelim da se zaletim i uzmem na pr . Taj Bluroc a za par godina kad mi zatreba deo ne mogu da nadjem. Yamaha znam da je pouzdana ali me je Bullit Izgledom odusevio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...