Mire019 446 Napisano Jun 23, 2020 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan https://radiomagnum.rs/skuterom-u-smrt/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 46 Napisano Jul 5, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶-̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ Bicikla sa motorom R1200GS 0307 Prijavi odgovor kao problematičan Ova nalepnica na vratima "Alfa Romeo Racing" mi nekako govori da vozač automobila nije bio najsavesniji učesnik saobraćaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Jul 5, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Stefan P. (Petrović) je sin mog kolege sa posla (dok sam radio u RTB Bor) i poznajem mu još dosta familije. Prema onome što mi je preneo drugar koji još uvek radi Boru sa ocem stradalog, vozač Alfe ih je "Isekao", a oni su pri tome išli dosta brzo (i izgleda da su imali alkhol u krvi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 5, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Žiko, govoriš u množini, jel momak bio sam na motoru il je vozio još nekog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Jul 5, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, drumskalisica je napisao: Žiko, govoriš u množini, jel momak bio sam na motoru il je vozio još nekog ? Bila su dvojica. On i još jedan stariji čovek (pedeset i "kusur" godina). Poginuli su obojica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...