misa-pei 7230 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 3077 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pricamo o novom zakonu o saobracaju. Sve je to lepo, ali, ako se bude postovao kao i ovaj, sta ce nam. A isto tako, pitanje onoga o brzini voznje auto putem. Kad naidjete na ovakvog majstora, ipak je pametnije da idete nekom brzinom kojom mozete da izbegnete njegove delove koji samo sto ne polete. Slika je losijeg kvaliteta, slikano je iz kola mobilnim, ali, tenda nije vezana, baram ja nisam mogao nista da vidim a dooooobro sam zagledao. A i ako jeste, odakle mu ideja da izadje na auto put, put ili ma gde van svog dvorista sa ovakvom skalamocijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Oce covek da poleti Realno, ovo je strasno. Koliko sam samo puta video neobelezenu gvozdenu gradju kako visi iza auta vise od metar....jos kad krene da se njiha, samo sto ne poispadaju. Uzas, ne mozes nigde da budes siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste gledali film: Final Destination? :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa popio covek red bulcic,,pa resio da turi krila na combi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni se pre par godina takva situacija desila u Kneza Milosa kad je autu ispred ispao ogroman dusek sa krova!! Sva sreca sto sam bio na dobrom rastojanju pa je bilo dosta prostora za reagovanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jul 21, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan da nije zalosno bilo bi smesno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni su jednom ispale cetrin table lima svaka po 25 kg sa kola . Lim je iseko trake kojima je bio vezan . Srecom sve se desilo u levoj krivini pa su table odletele desno u njivu . Inace od tada dobro proveram teret kako je vezan . Ovo se desilo zato sto sam se opustio neidem daleko i nece to nigde a necu voziti brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo da sa automobila na 50ak m ispred mene poleti daska za surf visko - visoko i da se jedva promasimo! Bilo je davno (1996.) ali ne verujem da cu uspeti da zaboravim tu paniku. Neverovatno, ali to nije bilo u Srbiji. Austrija, na pola puta od Beca ka Linz-u. Ne znam da li je surfer bio Srbin ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Jul 21, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo da sa automobila na 50ak m ispred mene poleti daska za surf visko - visoko i da se jedva promasimo! Bilo je davno (1996.) ali ne verujem da cu uspeti da zaboravim tu paniku. Neverovatno, ali to nije bilo u Srbiji. Austrija, na pola puta od Beca ka Linz-u. Ne znam da li je surfer bio Srbin Mora da su nasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan meni se desilo prosle godine kada sam isao iz temerina prema nadalju i idem iza nekog ciganskog tamica i u njemu nose puno papira i kartona verovatno za reciklazu ,taj papir je odgore bio povezan nekom mrezom da ne izleti ali verovatno nije bilo dobro kada je izletelo puno papira ispred mene ali dobro se zavrsilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...