Jump to content

Moto Zajednica

Svasta ima na auto putu

Recommended Posts

• Drug član, 3077 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Pricamo o novom zakonu o saobracaju. Sve je to lepo, ali, ako se bude postovao kao i ovaj, sta ce nam. A isto tako, pitanje onoga o brzini voznje auto putem. Kad naidjete na ovakvog majstora, ipak je pametnije da idete nekom brzinom kojom mozete da izbegnete njegove delove koji samo sto ne polete.

Slika je losijeg kvaliteta, slikano je iz kola mobilnim, ali, tenda nije vezana, baram ja nisam mogao nista da vidim a dooooobro sam zagledao. A i ako jeste, odakle mu ideja da izadje na auto put, put ili ma gde van svog dvorista sa ovakvom skalamocijom.

post-2498-12879001342668_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 142 postova

Oce covek da poleti :D

Realno, ovo je strasno. Koliko sam samo puta video neobelezenu gvozdenu gradju kako visi iza auta vise od metar....jos kad krene da se njiha, samo sto ne poispadaju. Uzas, ne mozes nigde da budes siguran.

• Svrati ponekad, 426 postova

Ma meni se pre par godina takva situacija desila u Kneza Milosa kad je autu ispred ispao ogroman dusek sa krova!! Sva sreca sto sam bio na dobrom rastojanju pa je bilo dosta prostora za reagovanje...

• Drug član, 1359 postova

Meni su jednom ispale cetrin table lima svaka po 25 kg sa kola . Lim je iseko trake kojima je bio vezan . Srecom sve se desilo u levoj krivini pa su table odletele desno u njivu . Inace od tada dobro proveram teret kako je vezan . Ovo se desilo zato sto sam se opustio neidem daleko i nece to nigde a necu voziti brzo.

• Svrati ponekad, 210 postova

Meni se desilo da sa automobila na 50ak m ispred mene poleti daska za surf visko - visoko i da se jedva promasimo! Bilo je davno (1996.) ali ne verujem da cu uspeti da zaboravim tu paniku.

Neverovatno, ali to nije bilo u Srbiji. Austrija, na pola puta od Beca ka Linz-u.

Ne znam da li je surfer bio Srbin  ;D

• U prolazu, 90 postova
Meni se desilo da sa automobila na 50ak m ispred mene poleti daska za surf visko - visoko i da se jedva promasimo! Bilo je davno (1996.) ali ne verujem da cu uspeti da zaboravim tu paniku.

Neverovatno, ali to nije bilo u Srbiji. Austrija, na pola puta od Beca ka Linz-u.

Ne znam da li je surfer bio Srbin 

Mora da su nasi ;)

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

meni se desilo prosle godine kada sam isao iz temerina prema nadalju i idem iza nekog ciganskog tamica  i u njemu nose puno papira i kartona verovatno za reciklazu ,taj papir je odgore bio povezan nekom mrezom da ne izleti ali verovatno nije bilo dobro kada je izletelo puno papira ispred mene ali dobro se zavrsilo

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja