sixi 233 Napisano Jul 5, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Gde je desavanje ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jul 5, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Uh’. Nedelja , prebacio sam. Neki susret u okolini bio, nisam u toku. spremam se malo da prozujim po Vojvodini i bas nemam ideju pa reko neko desavanje , eto me al sipak. I jel tezak ili nije ? sretno !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 5, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, sixi je napisao: Uh’. Nedelja , prebacio sam. Neki susret u okolini bio, nisam u toku. spremam se malo da prozujim po Vojvodini i bas nemam ideju pa reko neko desavanje , eto me al sipak. I jel tezak ili nije ? sretno !!! Moto skup je bio u Apatinu. Sledeći vikend je u Temerinu, pa se provozaj. Mi bi trebali i na taj da idemo, ako uspem motor da registrujem. Što se FJRa tiče, odličan motor, savršeno mi je legao. Snage na pretek, a upravljivost i povoznost odlični. Kočnice izuvaju. Al zato greje po nogama za sve pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22064 Napisano Jul 5, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moj je predlog od nekoliko strana u nazad bio valjan znaci , tenkic pravi! Ja uz r1200rt, gledm i pan europu 1300... Tamo negde, u perspektivi... Nemoj da te mrzi, daj kada budes malo vozio utisaka, poredjenje sa velikim banditom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 5, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Važi. Napraviću neko poređenje kad prođem nekoliko km sa FJRom. Na prvu loptu mogu reći da mi bolje leži FJR zbog svoje veličine (Bandit mi je nekako mali bio). FJR se čini dosta teži, ali mi nije problem da ga manevrišem u mestu. Bandit poteže brže i energičnije iako su brojke snage i obrtnog momenta na strani FJR-a, ali moram malo i da pretresem ovaj FJR (da pregledam usis, jer mi se čini da ima malu knedlu na početku dodavanja gasa), a Bandit je uštelan extra, pa je moguće i da zbog toga bolje poteže Bandit. Kočnice su neuporedivo bolje na FJRu, mada ni Bandit nije bio loš po tom pitanju, ali ove kočnice na FJR-u jednostavno izuvaju iz cipela... Napraviću malu reviziju kad sredim FJR i kada ga malo duže budem vozio... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1522 Napisano Jul 5, 2020 Никад не једи жути снег!, 718 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, ThePainkiller said: Al zato greje po nogama za sve pare. Има лека и за то додуше не апсолутног али помаже подоста... Елем, не зову га амери џаба "egg cooker" Од те топлине се резервоар временом поприлично загреје па смо ми стављали неку термо-изолациону фолију испод њега. Мислим да имам још једно парче па ако те занима јави да се организујемо да ти је дам Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12716 Napisano Jul 5, 2020 Ne silazi, 7368 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ti da ćeš biti kuvan Kočnice standardno dobre, Sumitomo monoblok :O Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Jul 5, 2020 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom. Očekujem te u Karlovcima na kafi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Jul 5, 2020 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Moram malo da se uključim u diskusiju oko težine motocikala. Vozio sam od najlaganijih do Nikena koji je težak oko 285 kg. Na težim motorima osetim samo težinu u mestu i kada se krećem sporije. Težinu "teškog" motora na stazi sam osetio samo kada sam se par puta pod nagibom prekočio u krivni pa sam morao da pustim kočnice. Tek tad sam osećao da mi je teže da zadržim motor. P.S. Čestitam kolegi na izboru. Čitao sam da su se mnogi lepo navozali i naputovali sa FJR! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12716 Napisano Jul 5, 2020 Ne silazi, 7368 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to okej u vožnji, voze ljudi i Goldwinge. Nekad se desi da moraš nogama da savladaš nagib, izguraš, parkiraš, zamisliš se pa ti klecne noga pred garažom, oklizne patika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Jul 5, 2020 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alekre je napisao: Sve je to okej u vožnji, voze ljudi i Goldwinge. Nekad se desi da moraš nogama da savladaš nagib, izguraš, parkiraš, zamisliš se pa ti klecne noga pred garažom, oklizne patika. To može da se desi i na motoru od 150 kg. Veći je problem ako je neko niži pa ne može lepo da dohvati podlogu pa motor počne da gubi ravnotežu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10274 Napisano Jul 5, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Jovan Ristic je napisao: To može da se desi i na motoru od 150 kg. Veći je problem ako je neko niži pa ne može lepo da dohvati podlogu pa motor počne da gubi ravnotežu Uh... ne pominji to... nisam nizak, oko 180,na TDM-u mi stopala normalno leže na podlozi, čak i noge neispružene pa ipak kad krene da pada teško ćeš ga zadržati... Krenuli na jednu vožnju i pravimo pauzu na Rudniku, pričamo i ne spustim dovoljno ćopavu, naginjem ga, ćopava se vrati, drž', drž'... sreća naginjao se ka kolegi te ga on zadrža... bilo bi traženje plastika... kad se setim... U vožnji je i poželjna težina... TDM-a 'oće da bacaka vetar u tamo nekim brzinama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Jul 5, 2020 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Uh... ne pominji to... nisam nizak, oko 180,na TDM-u mi stopala normalno leže na podlozi, čak i noge neispružene pa ipak kad krene da pada teško ćeš ga zadržati... Da, to je nezgodno uvek. Kad krene da pada, gotovo je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 686 Napisano Jul 6, 2020 Zainteresovan, 341 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego,nisam bio tu za vikend pa da vidimo kad ce Boris da casti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Surla85 je napisao: Nego,nisam bio tu za vikend pa da vidimo kad ce Boris da casti Kad dođeš da ga vidiš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...