vvdaniel 95 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan U petak posle posla sednem na motor malo da se izduvam. Krecem ka Kovilju malo da vidim dunav, da li ima ribe itd. Sve ok, krecem nazad, na izlasku iz Kovilja prema Budisavi pre nadvoznjaka sa leve strane, vidim neka fabrika, servis, sta li je, uvucena od puta nekih 400 metara, nov asfalt, nigde nikog. Zaustavljam se, reko ajd malo da zakocim par puta vezba nikad neskodi. G R E S K A. Skrecem, vozim ok 60 gledam gde da pocnem kocenje kad ono. Zec iskace iz kukuruza i pravo na mene. Kad sam ga ugledao vec sam ga video u prednjem tocku. Skace pogadja me tacno kod prednjeg levog migavca, rezervoara i zavrsava na kolenu. Sve prodje u delicu sekunde. Zaustavljam se, vidim zec se koprca. Okrecem se idem nazad, zec se polako dize i nestaje u kukuruzu. Silazim sa motora, migavac naravno odlomljen inace sve ok, koleno malo boli od udarca. Stojim dlaka na sve strane na putu, motoru, kolenu. Razmisaljam dal sam mogao da zakocim ili da ga izbegnem. Nisam se uspanicio i nisam napravio nikakve nagle pokrete, inace ko zna sta bi bilo. Sreca imao rezrvni migavc kod kuce i odma sanirao stetu. Ako neko ima savet, ili misli da sam mogao drukcije da odreagujem neka pise. Ps. Juce uvece vracao se iz temerina i opet zec. Situacija drugcija ja kolima jaci sam. Zec opet niodkud i pravo pod tockove, ovaj se nije izvukao, jbg. Nebi bilo lose da obratite paznju na lokalnim putvima u ovo vreme divljac poludi, pa smanjite brzinu i pametno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 21, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zečevi malo duvali sa lijom pa odlepili, umislili da su džukci pa jure kola i motore... ;D Ovog što si zgazio si verovatno poneo kući, u amazonskim plemenima je tradicija da pojedeš neprijatelje i njihovu dušu... Ne znam kako bi ja reagovao ali ti si dobro prošao, jbg nije morao ni migavac da ti slomi al šta ćeš, ideš dalje živ i zdrav... Zovi kad sledeći put budeš išao, moj pokojni deda ih je lovio puškom, pešačio onoliko, možda ja nastavim tradiciju al na novi način Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dana na seoskom putu iz njive zec izlece ,srecom zbog zemljanog puta nisam isao brze od 40 kros motorom pa je radila kocnica i prolazak pored negovog dupeta inace zec je imao oko 10 kg minimum .Ima jedno tri godine vracam se iz temisvara ka beogradu i negde posle mesta DETA pri brzini od 130 kmh (kolima) pojavljuje mi se u vidukrugu srna ili srndac stoji na na sred puta nagli okret volanom desno i levo pogledam u retrovizor on ode levo u njivu od tada nikad nocu nevozim to brzinom na tom delu puta ako sam sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma sta se sekiras,,mogao si i gore da prodjes,mene je po sred kacige opalio fazan,iso sam mozda 30kmh,,,mesec dana mi bio ukocen vrat,,dobro si ti prosao.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se razumemo: Nisam ja polomio coveku migavac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se razumemo: Nisam ja polomio coveku migavac! :D :D Ja na srecu jos nisam imao bliskih susreta za zecevima niti bilo kakvim zivotinjama. Jedino me zamalo u voznji strefila ratkapna koja je otpala Jugicu, malo je falilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Jul 22, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam ranije pisao, ja sam ubio zeca kod Milosevig konaka u Topcideru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam ranije pisao, ja sam ubio zeca kod Milosevig konaka u Topcideru. UBICO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Na sreću sa toplokrvnim životinjama nemam iskustva. Pre 3 godine kao suvi početnici vozamo do Fantasta. Lokalni put, brzina oko 60 km/h, leto, kaciga, rukavice, pojas, košulja. Ničim izazvan na mene naleće bumbar i pogađa prvu A zonu, sredinu grudne kosti. Bilans : 10 dana modrica ko šoljica za kafu. Nakon ovog iskustva kontam da me puko vrabac, oduvo bi me ko sačmarom. Kako li je samo sa fazanom kao ukrasom na kacigi!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 24, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan u tak`m slucajevima,ne zna se biti pametan..kociti i shebati sebe ili oduzeti gas i zazmureti i udariti... Mom drugu je tako iskocio pas (bolje reci omanje tele),isao oko 70kmh,i da iscima da ne udari u kera,cimne desno,pravo u juga...Ishod:njemu faca totalno promenjena,devojka iz juga polomljena noga i jos nesto,ne secam se bas,keru nista,a jos ga i zakacio posteno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 25, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jbg ako nije bas jelen u pitanju oduzmes gas i uspravis se na motoru u nadi da ces preci preko njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Jul 25, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Moras da usavrsis kocenje, nema druge ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jul 27, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se razumemo: Nisam ja polomio coveku migavac! HAHAHAHA... strashno... ps.jadan zec... ja sam imala zeca... ali...shalu na stranu,tugu,zalost i tako to... pa...ako znash da na tim mestima...gde idesh,ima divljachi,ti vozi josh sporije... ovo je ispalo dobro po tebe,loshe po jadnog zeca... jbg... jedno iskustvo vishe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Jul 28, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moras da usavrsis kocenje, nema druge ;D ma kakvo bre kochenje!!! ako nije veci od pola motora ,zavrni gas i stisni korman! masa zivuljke 10 kg, a masa sklopa ,motorcikl-vozac, 250 kg,pa ti gledaj,Ek=m x V2\2 iz datog se zakljucuje da kineticka energija raste sa povecanjem brzine,a to nas spasava u takvim situacijama!!! pre 20 dana na regionalnom putu Obrenovac - Sabac,u mestu Skela ,pri brzini od 120km\h izlece mi pas pred motor,valjda hteo da pretrci ulicu,ali mu na zalost nije uspelo,udarac je bio strahovit!!!! presao sam preko njega i stao 150 metara dalje kada sam nekako uspeo da stabilizujem motor!!! tezina mrtvog psa 21 kg!!!! utvrdjeno policiskim uvidjajem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro si prosao sa zecom. Ja sam imao tri bliska susreta sa zivotinjama, dva psa i jedna macka.... Jednog psa sam udario dok sam vozio skuter Yamahu Jog, a pas je bio ko tele, i to mi je istrcao ispred parkiranog automobila koji je bio sa desne strane u nekoj maloj ulici tako da nisam stigao ni da reagujem, nego sam preleteo preko kormana i srecom pao na zemlju, psu naravno nije bilo nista,a ni meni,samo je skuteru prednja maska malo stradala... Ima sad jedno mesec dana kako sam presao preko macke i mozda nedelju dana posle toga sam pregazio psa, tad sam vozio Piaggia NRG-a,znaci opet skuter, al srecom meni nije bilo nista, a skuteru kod susreta sa psom se polomio blatobran... I da, ovo se sve desavalo u gradu, pitam se sta ce mi sve izleteti kad se budem vozio na otvorenom putu...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...