doktor 4802 Napisano Jul 22, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam vozio Guzzija, pre jedno 15 godina, izletela mi je svecica jedno 10m iz cilindra, valjda nije bila dobro zavijena pa je iscupala navoj. Tu je uradjen reducir i sve radilo odlicno jos par godina dok ga nisam prodao. Ne secam se da je glava morala da se skida, a i nisam nesto morao da cekam. Doduse to se radilo u Kraljevu, tako da ti to i nije od pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sredjeno, kamila pokretna ;D ;D ;D ;D Peki HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Jul 23, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad napisi ko ti je sredio, za koliko vremena, za koliko para, da li si skidao glavu ili ne...... da vidimo epilog cele price Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 23, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan i od sada samo hrani prasiće i ne pipaj dugmiće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad napisi ko ti je sredio, za koliko vremena, za koliko para, da li si skidao glavu ili ne...... da vidimo epilog cele price Ovako Peki me je spojio sa Markom, decko je na Karaburmi. Busman mi je nasao prevoz, hvala Rade. Posto Marku puna garaza motora morao sam da sacekam sat i po. Otiso sam na kafu i klopu i cim sam zavrsio sa uzitcima stomaka, pozvao me Marko da je gotovo ;D Nista skidanje glave i slicne gluposti, 1500 dindzi Marku i 1200 dindzi za kombi, i to je to ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti ćufte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Rekao si: "Zovem te za dva minuta". Ja zurio da stignem do Marka, al` ti ode. Pa ne bi ti ja kuvao kafu, nego Larisa, sta si se isprepadao !?! ;D Ma neka je Kamila ziva i zdrava !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 24, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sredjeno, kamila pokretna ;D ;D ;D ;D Peki HVALA Služimo na aerodromu....inače u Maxu pijem espreso s mlekom i koktu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Služimo na aerodromu....inače u Maxu pijem espreso s mlekom i koktu Standardno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan super , jel znaš možda šta je rađeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jesi Shejtan, shto bi rekli u Bosni....srecom da nisam video temu posto sam bio na odmoru, inace bi te odmah reshio muka: 300 Winchester Magnum, ne boli glava, odnese ti celu glavu... Ali eto, Bog chuva lude, imash vishe srece nego pameti pa je ipak sve dobro ispalo... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...