mileticdusan 40 Napisano Jun 17, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 650R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Dušan, prošle godine sam položio za A i eto u potrazi sam za motorom, nadam se da ću na forumu dobiti potrebne savete oko kupovine, eventualno neke predloge, a i ponude za kupovinu motora. Već dugo pratim oglase i ponuda motora se barem meni "neiskusnom po pitanju kupovine motora" je dosta nerealna. Čini mi se da su cene prenaduvane. Gledao sam motore od 125 do 600ccm, počeo sam od toga da bi možda kao početnik kupio neki sprint princ od 125ccm ako bi neko prodao za realnu cenu od 400-500e, pa do toga da kupim nov cf moto ili možda čak ktm duke 390, hondu cb500, mozda mt07. Onako gledao sam dosta veliki raspon i cene i godista i kubikaže ali što se tiče polovnih motora kao što sam rekao ne vidim ništa što ima neki realan odnos onoga što se nudi i cene. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10690 Napisano Jun 17, 2020 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Dule Moj savet, nikako nemoj kupovati nov motor da ti bude prvi, najbolje bi bilo da se učiš na nekom polovnom jeftinom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1784 Napisano Jun 17, 2020 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno si u pravu sto se tice cena Dusane. Pozdrav i sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jun 17, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Cene jesu bolesne za većinu polovnih motora. Prodavci većinom drže cene kao da prodaju neke limitirane serije motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 818 Napisano Jun 17, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Cene polovnih motora koji su u dobrom stanju, su visoke i u Švajcarskoj, Nemačkoj,..... Nisu u Srbiji ništa posebno naduvane u odnosu na druge države. Onom ko prodaje je malo, onom ko kupuje je uvek puno. Ja bih pre rekao da su naduvane cene novih. Jer pre 10-15-20 godina si mogao da kupiš vrhunski motor za 7500-9000 eur. Danas ta klasa motora, sa takvom završnom obradom, kreće od 12500-13000-14000 eur! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mileticdusan 40 Napisano Jun 17, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 650R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici, baš imam želju da kupim motor ali ne znam šta činiti. I ja mislim da bi za početak trebao da kupim nešto slabije i polovno dok se malo naučim i dok vidim šta meni leži i kako sve to ide, ali ponuda polovnih motora je jako loša. Svaki dan pratim oglase ali ništa... možda neko sa foruma bude imao neku realnu ponudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jun 17, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovo cak i registrovan za prvi motor mislim da je ok Suzuki GS500e WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GS500e, 1992. godište, Naked, vozilo prešlo 37000 km, Knjaževac. Cena 1.000 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano Jun 18, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Migas 3 Napisano Jun 18, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Knić Motocikl: Sprint explorer 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Zovem se Milan iz jednog manjeg mesta sam kod Kragujevca. Trenutno ne vozim nikakvu motor ali planiram da kupim neki skuter ovako samo u lokalu. Pa to sam hteo da pitam, Gde mogu da postavim pitanje u vezi kupovine skutera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Migas 3 Napisano Jun 18, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Knić Motocikl: Sprint explorer 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Zovem se Milan iz jednog malog mesta sam kod Kragujevca. Trenutno ne vozim ništa ali planiram da kupim neki skuter koji bih vozio ovako u lokalu. Gdje bih mogao da postavim neka pitanja u vezi kupovine skutera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Migas 3 Napisano Jun 18, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Knić Motocikl: Sprint explorer 150 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite,greskom sam upisao ovde sve ovo.Nov sam pa se nisam odmah snasao.Ako mozete izbrisite ove postove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Mozes bilo gde ko sto si sad uradio, u temi gde se neko drugi pretstavio clanovima foruma. U vise tema ubacis pa gde upali. Ima ovde tzv spremaca pa ce oni za tobom da pospreme Prvo malo citaj forum, vidi sta kako gde...pa kad to savladas, onda pitas.. Salim se malo. Zelim ti dobrodoslicu. Imas na forumu teme o skuterima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Migas 3 Napisano Jun 18, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Knić Motocikl: Sprint explorer 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala na odgovoru a i snasao sam se kako pa sam upisao u predstavljanje clanova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Челична Кобра 6 Napisano Jun 20, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Горњи Милановац Motocikl: Тренутно немам Prijavi odgovor kao problematičan Ево и ја што више гледам цене то ми је мање јасно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...