zeljko_srb 8 Napisano Jul 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan to me zanima. koja max sirina moze na xla? i jel je zadnja 17 coli? prednja 90/90-21 DOT 3107 zadnja 150/70-17 "DOT 5005 jel ove mogu da se stave bez ikakvih budzeva na XL600R? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Jul 17, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jul 17, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da zadnja nemoze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 17, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e pa i mene interesuje da li zadnja moze? jel moze ta sirina na zadnju, i koliko je coli zadnja? mislim na mojoj hondi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ajde onda ko zna sigurno nek mi kaze. znaci jel moze ili nemoze. sta ovi sto imaju XLe i afrike i transalpe kazul.... ajde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je na XL-u nazad 17'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prednja da zadnja ne..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan 140 max zadnja koju mozes staviti na tu felnu,mislim ima mesta i za 160 ali nemas felnu te sirine tako je bar kod mene standard je 130 ja sam stavio 140 a 150 je vec mnogo,govorim o enduro felnama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan aha, znaci prednja moze, zadnja mi je 17 coli, a nemoze stati ova guma jel? zbog cega ne moze? jel ce da cese zadnju vilu ili sta, ne kontam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan uska ti zadnja felna za 150, 140 maximalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ok fala. znaci koji profil gume da trazim, 140 17 sta jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 130 17,,,i ponesi dve tri prsate lomne u struku mulatkinje...za nabosti.. ;) :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 130 17,,,i ponesi dve tri prsate lomne u struku mulatkinje...za nabosti.. ;) :D ;D ;D ;D prsate i guzate! ;D jel moze 140? ako moze 140 onda bi uzeo 140. e jel me nece oni zajebavati ako nosim u koferu gumu, auspuh, rep, blatobran, stitnike... pola motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...