spel 72 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan vozim i ne boli me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Za Olju informacija: juče sam saznao da postoji jedan deo koji se ugrađuje a koji znatno olakšava rukovanje kvačilom na HD. Testirao sam na drugom jednom HD i kažem da za 70% olakšava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan E a sad jedna pikanterija koju do sada nisam stigao da predstavim: ja sam ljubitelj konjickog sporta od ranog detinjstva i veoma dobro jasem konje. Skacem i prepone. Oni koji su ljubitelji ovog sporta znaju koliko je to teska i zahtevna disciplina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan konj je prelep ali harli je harli, svaka cast zavidim ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan ili znas da jases ili ne konj ili konjske snage, u cemu je razlika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...