kaligula1 1134 Napisano Jun 10, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna brzopotezna iznenadna neplanirana tura,cak sam i sam sebe iznenadio( svasta mi padne na pamet dok pijem kafu ) spremio sam se za manje od sat vremena i gas.Voznja iz Vranja do Foce na rafting,2 nocenja 3 dana,nesto malo manje od 1.200km..ukupni troskovi oko 150 evrica,i kvalitetna zabava. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jun 10, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Jun 10, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za turu a montaža je odlična! Bravo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Jun 10, 2020 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha 7:20 koji ste ludaci u pozitivnom smislu.Svaka cast za avanturicu, odgledah s uzivanjemПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 299 Napisano Jun 10, 2020 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Extra zabava,mi isto planirali ali zbog Covida i Crne gore odustali za ovu godinu. Al ste se nauzivali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4580 Napisano Jun 10, 2020 Drug član, 990 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Mi bas planiramo ovih dana za jul. Jel moze odgovor na nekoliko pitanja? Koji je to kamp u kom ste bili smesteni? Jel si do njega isao motorom ili si motor negde drugde ostavio, pa te dovezli do kampa dzipom? (ovako je bilo kad sam ja isao jedini put do sad pre 15 godina) Odakle krece spust? Znam da ima razlicitih opcija, pa me interesuju tehnikalije, kao i da li bi preporucio org preko koje si isao. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jun 10, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Doktore kakvo crno otkazivanje zbog covida,organizujte se ponovo i gas sto pre Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jun 10, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Forsberg poslao sam ti broj na pp pa me pozovi da ti lepo objasnim sta te zanima,evo ukratko..Bio sam u kampu Drina-Tara,ovaj sto se vidi na snimku..motorom dodjes bukvalno do bungalova gde si smesten,bukvalno parkiras motor ispred vrata bungalova,mada opustena je varijante,ja sam ga parkirao ispred kapije na parkingu i nema problema..cena je 85e 2 nocenja,tj 3 dana,u tu cenu ulaze 2 nocenja ,5 obroka i rafting..,iz kampa se krece dzipovima,ne ulazi se u crnu goru,dodje se do cg granice u mestu Bastasi,i krece spust od 25km do kampa..koji traje oko 2,5 sata kvalitetne zabave..Hrana je P E R V E R Z I J A, kao i provod,svako vece je uzivo muzika i zurka do zore,pa ko izdrzi,znaci izuvanje iz cipela od alkohola,atmosfera ludilo,max opusteno,neverovatan dozivljaj.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jun 11, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Posalji i meni broj da priupitam nesto.Ovo je extra i obiso bi turu kada mi draga dobije koji slobodan dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 137 Napisano Jun 11, 2020 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Koje ludilo lepa avantura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Jun 11, 2020 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ooo kako je ovo zabavno...nešto mi se čini da će pasti jedna takva avanturica sa klincima ovog leta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Jun 11, 2020 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pozadini se vide nasi motoriSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...