piki 11828 Napisano Jun 10, 2020 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Mi imamo veliku snajku(skoro190),samim tim ima i veliku nogu br 41,pa ako nekome odgovara nek se javi da saljem. Patike nosene par puta,a na sandalama od dole jos uvek nalepnice.Ludo zensko,kad kupuje sve joj se svidja,kad pocne da nosi nije joj to to,ali to svi znate kako zene funkcionisu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 10, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ja da se javim? Moja supruga je malko nogata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11828 Napisano Jun 10, 2020 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Moze naravno,salji adresu pa ti saljem u petak(sutra sam ceo dan na terenu). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...