Djusi_998 455 Napisano Jul 16, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da sam video da je skup u Pa planiran za ovaj vikend, mada nigde nisam video plakate ili nesto slicno. Zna li neko nesto vise ? Dolazi li ko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jul 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan www.mccoyote.org.yu Idem i u petak i u subotu, vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 16, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I`m cumming Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jul 16, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan M.K Margum Kovin dolazi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tamo u subotu 100%, a za petak nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jul 16, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan i ja verovatno u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jul 16, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Onda cu mozda i ja biti tamo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 16, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cu dodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jul 16, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan www.mccoyote.org.yu Idem i u petak i u subotu, vidimo se... Brate, steta sto idem na more za vikend, verovatno petak noc. Ako dodje do neke izmene eto mene u PA da zarakijamo mada teske vajde da dodje do izmene plana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Jul 16, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Standardno Brcaci su vec u petak na skupu Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 17, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Sajt im nesto ne radi pa ako moze neko da mi kaze gde se odrzava skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 17, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi doso, ali verovatno cemo na more u Petak vece. Kao sto rece Brrka, ako dodje do promene plana dolazimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 17, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sajt im nesto ne radi pa ako moze neko da mi kaze gde se odrzava skup Tamishki kej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pa i ja cem da dodjem u petak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jul 17, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je prosle godine bilo bruka dobro! Zao mi je sto nisam bio, ali zato ove godine ima da dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 17, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Sajt im nesto ne radi pa ako moze neko da mi kaze gde se odrzava skup Tamishki kej. fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 18, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Pancevu, po tradiciji, svake godine oko 01h po ponoci nestane ponekog piva... Ili nema tocenog, ili netsne u limenkama... Vazno da ga ima, jel'da, ali opet samo do 02h... Kojoti, nabav'te tog piva kol'ko treba, inace cemo mi da ga donosimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan U Pancevu, po tradiciji, svake godine oko 01h po ponoci nestane ponekog piva... Ili nema tocenog, ili netsne u limenkama... Vazno da ga ima, jel'da, ali opet samo do 02h... Kojoti, nabav'te tog piva kol'ko treba, inace cemo mi da ga donosimo Al' zato nije nikada nestalo snajki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav MC Coyote (posebnom ženskom delu:), od LMC Ladies. Ja na žalost neću doći jer nemam S ČIM :-[ :'(, lep provod svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kupanja na tom keju? Jel to blizu onog restorana Vetrenjača? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kupanja na tom keju? Jel to blizu onog restorana Vetrenjača? Ima,imaš i tuševe na pet metara od Tamiša i na deset metara od roštilja i piva 50 metara od "vjetrenjače" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kupanja na tom keju? Jel to blizu onog restorana Vetrenjača? Ako poneses komplet za dekontaminaciju moz' i u Tamishu. ;D Iza Vetrenjace ko sto rece Obelix. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko obelezeno mesto za clanove BJB-a? Ili da trazimo najglasnije drustvo sa najvecom gomilom piva ispred (u Mitrovici je to ipak bila ekipa iz Republike Srpske). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6120 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan ma lepo samo obucite BJB majice, lako cemo da se nadjemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Subota, posle menjanja ulja, filteram svecica... test voznja do PA ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...