Cvijanović 1678 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem personalni racunar ili ti moj kompjuter sa sve monitorom koji ima jednu uspravnu liniju vidi se na nekoj od slika...Postavicu slike kucista i formiracu cenu,inace po meni je ovo dobar kompic,medjutim sa njim niste u prilici da igrate igrice koje su se pojavile pre neki dan i you tube radi 1020HD preko toga secka,filmovi se gledaju on line bez problema....Klinac su sam kupio nov tako da ovaj ide vanka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1678 Napisano Jun 5, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Moj micro sa monitorom i kablovima,instaliran win....koji je u pitanju.....mislim da je 10pitacu dete on je zaduzen za konzumnu elektroniku...po ceni od 10-ak hiljada...?!Ili predlozite cenu,jer misljenja sam da je 10.000din ...Menjao bi za neki telefon,ako je moguce....Moze i moj prevoz do BG-a ali samo 11.o6... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1678 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Grafička : gt 710 1GB DDR3 Procesor : AMD A6 3600 RAM : 4GB DDR3 Matična : PEGATRON 2ACF Moniotor : HP 19 inča, rezolucija 1440x900, jedna vertikalna linija na monitoru Hard disk : 500GB Optika : DVD Čitač memorijske kartice Sveže instaliran windows 10 Dobar je za gledanje filmova, surfovanje po internetu i neke starije igrice Ostale specifikacije možete videti na slikama. Prodaje se kuciste,monitor,podloga i tastatura....sve radi,zaista nema nikakvih problema i mislim da je 10-kica totalna realnost. 060/1423-246 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1678 Napisano Jun 10, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Menjao bi za......tableeju,neki bicikl...moja doplata nije problem.Hajde da već jednom postanemo "potrošačko društvo" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1678 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...'đee ba zapelo?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Cena je po meni ok, malo strpljenja i otići će... Inače imam sličnu konfiguraciju, samo sa I3, još od '12, i za neku normalnu kućnu upotrebu je sasvim adekvatna. Pre nekoliko godina sam razmišljao o zameni, ali onda sam tutnuo unutra ssd, i odustao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1678 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan U pricipu...ali,bukvalno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1678 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1678 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...gledam,bre,ova konfigurenca kosta tu izmedju 10.000din. i 100e.Samo masina.Za te novce mozete kupiti totalno kompletan racunar....monitor,kuciste,podloga,tastatura,kablovi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1678 Napisano Octobar 21, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ode,jebo te..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 21, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan kao da je spejs šatl u pitanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1678 Napisano Octobar 22, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Vala.....kilavo je islo,samo tako.Na kraju je prodata samo masina.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...