quasaar 1027 Napisano Jul 14, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan U svemu losem nadje se nesto dobro... u mom slucaju nesto jako dobro. Naime, posto se desilo sta se desilo na pocetku putovanja na Nordkapp, prosli vikend smo posetili moto skup ERA u Uzicu, gde sam upoznao i zblizio se sa jednom devojkom iz okoline. To je bio dobar razlog da u subotu u 14:00 cim sam zavrsio posao zapalim za Sevojno. Naravno docek je bio veoma topao i prijatan, ali o tome necu ovde da pisem, vec bih da podelim sa vama nas kratak obilazak Zlatibora. Subota vece, malo smo prosetali Uzicem, vecerali, a zatim nocna voznja do Zlatibora. Konkretno, posetili smo najkomercijalniji deo Zlatibora, znaci apartmani, Hoteli, bla bla bla. O ovome nijedna slika posto bi svaka slika izgledala kao da je slikana u Beogradu. Povratak za Sevojno, po veoma hladnom vecernjem vetru, ali nas to nije omelo u lepoj voznji i krivinarenju dok smo se spustali prema Uzicu. Nedelja, jutro: budjenja, spremanje i posto nas je jako mrzelo da kuvamo kafu, odvezli smo se do Uzica na poruci i popij varijantu. Zatim potraga za otvorenom pekarom i kupovinom peciva i pica za naredno popodne, pa ponovo penjanje na Zlatibor. Ovoga puta smo komercijalu ostavili iza sebe jedno sat vremena. Otisli smo do Ribnickog jezera (prodje se Mackat, Cajetina, Partizanske Vode...). Ribnicko jezero je akumulaciono jezero, veoma ciste vode i cela okolina je potpuno nekomercijalizovana. Mi smo konkretno obisli jezero i prisli mu sa druge strane, posto je bilo jako mnogo posetilaca. Posto je jezero u potpunosti nekomercijalno, prilaz je veoma tezak. Uglavnom se svi parkiraju pored puta, i dalje nastavljaju peske. Ali kada se jezeru pridje sa suprotne strane, jako grubim makadamom, sa mnogo kamenja se moze prici malo blize. Parkirali smo motor, pokupili stvari i za oko 15 minuta hoda stigli do obale. Sta reci... nijedne prodavnice, kafane, kucice,... nicega, samo mlada borova suma i jezero. Treba li nesto vise od toga? Narednih par sati je proslo u kupanju i leskarenju u senci drveca. Voda je taman prijatne temperature, ni hladna ni topla. U senci se vrucina nije preterano osecala iako je sunce neumorno przilo. Jedna napomena: svako ko se odluci da ide, neka ponese sa sobom vode, pica i hrane, posto najblize mesto gde se moze ista kupiti je na 20-30 kilometara. Evo i par slika sa lokacije: Naravno, posto smo svez par, prethodna noc je bila uglavnom neprospavana, pa smo zaspali u senci. Priroda nas je zeznula, sunce se pomerilo, za njim i senka i dobrano smo izgoreli spavajuci. Kada nas je vrucina probudila, odlucili smo da se spakujemo i odemo negde na veceru. Za mene, panonskog dvotockasa, 15 minuta uspona je bilo otreznjujuce. Pod hitno moram da povratim kondiciju, posto cu od sada provoditi mnogo vremena tamo. Kada sam povratio dah, krenuli smo nazad. Leta je obecala da ce me voditi na odlicnu veceru. Posle xy kilometara, kucnula mi je kacigu i pokazala da skrenem desno prema Mackatu. Levo-desno i izbili smo ispred potpuno novog restorana "Bajo". Kada sam ugledao restoran, full lux kategorije malo sam bio uplasen kakve ce cene biti, ali sam se prijatnio iznenadio. Sta god sa se "ubode" iz menija, porcija ne prelazi 550 dinara, ali se uglavnom cene krecu oko 400 dinara. Bio sam poprilicno gladan, a i oni koji me poznaju znaju da mogu poprilicno pojesti (mada ima na forumu clanova koji su bolji od mene ali su oni van svih kategorija), ali porciju cevapa na kajmaku sa prilozima koji sleduju u "pakovanju" nisam mogao pojesti. Pogled sa terase restorana je neverovatan, ambijent prelep, tiha muzika u pozadini samo dodatno zacini atmosferu,... Sve u svemu preporuka za sve koji su u prolazu. Nazalost, nisam se setio da slikam, ali cu u narednom periodu navracati ponovo pa cu onda dodati koji fotku. Posle vecere, pravac nazad za Sevojno na osvezenje, tusiranje, kratak predah, a zatim vecernja setnja u Uzicu, par pica,... Noc je ponovo bila uglavnom neprospavana. Posle 2 dana i sve ukupno citavih 5 sati sna, jutros u 5 sati sam krenuo nazad za Novi Sad, direktno na posao. Posle 250 kilometara i 4 sata (posto me dobrih 100km prala kisa) sa zakasnjenjem od sat vremena sam i stigao. Evo vec sam popio nekoliko kafa i sabrao se toliko da vam ovo nakucam, ali za posao bas i nisam. Neka, vikend je bio vise nego odlican, pre svega proveden u najboljem mogucem drustvu. Spavanje ce se nadoknaditi, snaga ce se prikupiti i za vikend sve iz pocetka. A Uzicani, sta da vam kazem, najlepsa i najbolja iz vase okoline vise nije dostupna, ukrade je Vojvodjanin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5936 Napisano Jul 14, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E neka ti je sa srećom! Lepo si se proveo. šta reći.. P.S.: Užičanke (i okolina) su opasne....hmmmmm, obrati pažnju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, kad se sjetim tih dana - iz provoda na posao... Poslije 2 sata obično bude - jeb'o pos'o, ajmo nazad... ;D ;D ;D Drago mi je da ti je bilo lijepo, a ako je i dragoj bilo lijepo - onda je to kao bingo... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jul 14, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A bila u NS neka ženska moto žurka pa bili Čeh, Helena i Mina... Sreli smo se nakratko u R66 pa su oni otišli da se vide i sa Joseph-om... Ja kažem pozdravite i Davora, a Čeh zbunjeno... pa Davor je otišao za Užice. Meni ništa nije jasno... Davor otišao za Užice, a Joseph ostao tu... šta mu se desilo sa motorom?! Kad ono... Šta se desilo sa Davorom je bilo pravo pitanje! ;D Eh... draga i ja obožavamo Zlatibor! Kamo sreće da mogu češće da idem tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 14, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan E to se zove ljubav..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8556 Napisano Jul 14, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan prosli vikend smo posetili moto skup ERA u Uzicu, gde sam upoznao i zblizio se sa jednom devojkom iz okoline. To je bio dobar razlog da u subotu u 14:00 cim sam zavrsio posao zapalim za Sevojno. Naravno docek je bio veoma topao i prijatan, ali o tome necu ovde da pisem, vec bih da podelim sa vama nas kratak obilazak Zlatibora. a ja se nadao da ce biti jedan originalni i nesvakidasnji opis putovanja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Доста нам је путописа! Хоћемо топлу љубавну причу између Војвођанина и Златиборке! Нека лепе ствари замене гуме, асфалт, шалт гетрибе, топ кејсеве, гуртне, ауспухе, бензин, уље, сајле, фелне, друмску полицију, хипер калоричну храну... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo i romanticno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://youtube.com/watch?v=Ur0ODRG04QA&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 14, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan He he he, nisi normalan!!! Tek sad posto sam se malo naspavao vidim kako sam raspilavljen pisao... neka neka samo vi za*bavajte... meni ionda lepo A oni koji nisu posecivali ovaj deo SRB ce imati prilike da cesce citaju vikend izvestaje i preporuke za mesta za posecivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno docek je bio veoma topao i prijatan, ali o tome necu ovde da pisem, vec bih da podelim sa vama nas kratak obilazak Zlatibora. kakva je sad ovo glupost?! Pa svi znamo kako izgleda Zlatibor, daj ti malo pikanterija! Ajde slobodno, znas da nama mozes sve da kazes.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kao da si vidivit, pa si znao kakav motor da kupis. Za ove krajeve sa nepristupacnim jezerima nema bolji. ;D Nego da vidimo nesto i za Jozefa, ne ide sam da putujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Naravno docek je bio veoma topao i prijatan, ali o tome necu ovde da pisem, vec bih da podelim sa vama nas kratak obilazak Zlatibora. kakva je sad ovo glupost?! Pa svi znamo kako izgleda Zlatibor, daj ti malo pikanterija! Ajde slobodno, znas da nama mozes sve da kazes.... ;D Necemo nikom reci! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Nego kako ja vidim, nije da se mesam. Ali nisu Uzicani nista izgubili nego su dobili jednog gvozdenog jahaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, jako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Jul 15, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Da se nisi ti malo zaljubiska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Romantično. Al' je lijepo zaljubiti se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao da si vidivit, pa si znao kakav motor da kupis. Za ove krajeve sa nepristupacnim jezerima nema bolji. ;D Nego da vidimo nesto i za Jozefa, ne ide sam da putujes. Ajde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Davore citam i vidim da je LJUBAV stigla .............neka ......tako i treba, samo nemoj zaboraviti Josepha. Machkat, kafana "Baja" ..........dobar izbor, odlicna jagnjetina i sve ostalo. Seti se Josepha........i on voli cevape sa kajmakom. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kao da si vidivit, pa si znao kakav motor da kupis. Za ove krajeve sa nepristupacnim jezerima nema bolji. ;D Nego da vidimo nesto i za Jozefa, ne ide sam da putujes. Ajde ;D Kuma, drugarica, rodjaka, koleginjica ................. ce se nadje nesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
evergreen 4 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kosjerić Prijavi odgovor kao problematičan Kuma, drugarica, rodjaka, koleginjica ................. ce se nadje nesto! Ja bih neku koleginjicu, ako nije problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
evergreen 4 Napisano Jul 18, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kosjerić Prijavi odgovor kao problematičan Naravno docek je bio veoma topao i prijatan, ali o tome necu ovde da pisem, vec bih da podelim sa vama nas kratak obilazak Zlatibora. kakva je sad ovo glupost?! Pa svi znamo kako izgleda Zlatibor, daj ti malo pikanterija! Ajde slobodno, znas da nama mozes sve da kazes.... ;D Pa, evo malo prirodnih lepota oko Zlatibora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...