mitri 1847 Napisano Jun 4, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovako : pocinjem da pravim planove za turu po Bugarskoj od 10-15 dana u avgustu . Tura bi obuhvatila "MONSTERS OF ROCK" festival u Varni (3.-7. avgust) i ostatak vremena krstarenje po Bugarskoj. http://www.beachbulgaria.com/varna/news/monsters_of_rock_en.html Prateci sadrzaji festivala ukljucuju i veliki moto skup (obratiti paznju na recenicu iz poslednjeg pasusa na gore navedenom linku : "Just imagine 15 000 motor bikes at one place!" ) Ako ima zainteresovanih neka se jave. Takodje , ako neko ima korisne savete i sugestije bice mi dobrodosle , jer do sada nisam bio u Bugarskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 5, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno, Ispalo je da cemo imati jos dve nedelje godisnjeg koje cu koristiti negde u avgustu ili septembru. Za to sam planirao hrvatsku, ali videcemo jos dotle. Mozda ti se pridruzim u Bugarsku. Malo ste svi vi brzi za mene ali mozda dotle legne neki malo noviji ijaci BMW ili nesto slicno pozdrav, i razradjuj planove pa kad se vratim sa prvog letovanja imam o cemu da razmisljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Jun 5, 2006 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Ideja mi se svidja,mada sam i ja kao prijatelj quasaar malo sporiji,ali dogovor kucu gradi. :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda ono EASY u nick-u govori o brzini Salim se nisam se nikad vozio sa Easy-jem. Dobar plan na zalost ne verujem da cu moci da se prikljucim Sto se tice saveta o Bugarskoj mogu samo da ti kazem da im pivo(mislim da se zove Zagorka-glupog li imena) uopste nije lose :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 5, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ha , Peca je u pravu , moj nick opisuje moj stil voznje...mada , ako nas neko pojuri ja cu da odvrnem po gasu , a vi vidite sta cete... ...shalim se naravno :wink: a sto se tice piva , probao sam Zagorku i jedno jos glupljeg imena - Kamenitza...oba su dobra :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E da probao sam i to drugo ali nisam zapamtio kako se zove ova Zagorka je ipak upecatljivija Neces da menjas motor u medjuvremenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dobar plan na zalost ne verujem da cu moci da se prikljucim Gde ce town biker tako daleko... :wink: Salu na stranu, Varna je veliki i lep grad za razliku od onih kroz koje prodjes da bi stigao do nje. Tacnije u primorju, gradovi su lepi ali do primorja... :roll: Tamo kad sam bio video sam dosta motora pa mislim da ce i skup biti dobar a sto se tice Zagorke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 5, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan hm , Brko mislim da nisi u pravu... :roll: uostalom evo sta o Bugarskoj kaze veliki moto putnik Nikola_M , ciji su putopisi u Motopulsu u velikoj meri uticali na moju odluku da konacno realizujem davnasnju zelju - kupovina motora ... a sada nakon sticanja prvih iskustava na motoru , krecem i sa putovanjima - i pocinjem od Bugarske... http://web.vip.hr/nikola.mrakovcic.vip/stories/bulgaria_story.html :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde ce town biker tako daleko... :wink: Kakav glup pokusaj da budes duhovit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Za tu zemlju on je uneo malo sunca u moj zivot. Dobro, on je putovao motorom kroz zemlju a ja sam isao tamo na more pa zato i imamo drugacije utsike sto je za tebe pozitivno jer ti putujes motorom. Prvo, na granici totalna neljubaznost, usput zapreznih kola i magaraca koliko volis, u predgradjima gradova gomila neozidanih kuca i stracara, fasade zgrada uglavnom kao moja fasada na zgradi (ali kod mene ne jos zadugo )... Jedino putevi su dobri do primorja (kad smo isli, isli smo magistralom a kad smo se vracali isli smo starim putem preko planina koji mi se mnogo svideo za voznju motora) i naravno, Sofija u kojoj ima sta da se vidi. U primorju je lepo (koliko-toliko) ali uopste nisam imao osecaj da sam na moru... Znas onaj osecaj kod odes u CG pa osetis ono lepo slano u vazduhu? E tamo to ne osetis vec je vazduh kao vazduh, voda kao u nekom cistom jezeru, hrana je na nekim zacinima i uglavnom je pilece meso :evil: (sve neki pileci skebapcici i ostala sranja), muzika je bezveze... Ajde imala je jedna diskoteka, stalno puna dobrih cavi tako da je i to bilo ok pored puteva. Nemojte pogresno da me shvatite ali to su moji utisci. Pored svega toga mozda jednog dana ponovo odem tamo sa nekim drustvom ali trenutno ne razmisljam o tome. Od kada znam za sebe svake godine smo isli u Crnu Goru i tamo se nekako bolje osecam nego u Bugarskoj. Posto je sad politicko stanje kakvo je takvo je Crnu Goru cu za sada zasigurno zameniti Grckom. Moj rodjeni brat je samo prosle godine bio 3 puta u Grckoj i prosto je odusevljen tom zemljom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Gde ce town biker tako daleko... :wink: Kakav glup pokusaj da budes duhovit E sad vidis kakvi su tvoji bas svi pokusaji da budes duhovit... P.S. Mojne da offujemo. :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Brko, vazda si dobrodosao no Easy, ja nemam nesto lose utiske iz Bugarske.. mada smo je mi samo prosli, prespavali smo u Sofiu, malo prosetali, ali mi se cini da je to jedino sto mos i vidjet od Bugarske.. bar ovuda kuda smo mi prolazili i nismo se previse odusevili zemljom... dosta siromasna i ne ulaze se precerano... kad udjes preko Pirota prvo moras slalom da vozis da ne polomis motor koliko ima rupa i kolike su te rupe. to je uglavnom do Sofije tako, a od Sofije je put dosta dobar.... policija ce ti za 5 eura rec svaki radar dje ti je tako da se oko toga bar ne moras sjekirat. jeftino je dosta i to je pozitivno... u ostale stvari necu zalazit jer ne znam, ali nije losa ideja da skoknes do tamo, + znaju svi sprski, uglavnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 6, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je sad politicko stanje kakvo je takvo je Crnu Goru cu za sada zasigurno zameniti Grckom. A kakvo je to stanje?! Recite nam posto mi iz CG ne znamo :huh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 6, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na ovo sto se CG odvojila i proglasila samostalnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 6, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na ovo sto se CG odvojila ma da , odvojila se od kopna , pa se sad ne moze ici motorom , treba ti amfibija... :mrgreen: zato ja i putujem u Bugarsku , jos se nije odvojila... :weedman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 7, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na ovo sto se CG odvojila i proglasila samostalnom. Pa?! Dodji preko R. Srpske od njih se jos nismo odvojili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jun 12, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Za tu zemlju on je uneo malo sunca u moj zivot.Dobro' date=' on je putovao motorom kroz zemlju a ja sam isao tamo na more pa zato i imamo drugacije utsike sto je za tebe pozitivno jer ti putujes motorom. Prvo, na granici totalna neljubaznost, usput zapreznih kola i magaraca koliko volis, u predgradjima gradova gomila neozidanih kuca i stracara, fasade zgrada uglavnom kao moja fasada na zgradi (ali kod mene ne jos zadugo )... Jedino putevi su dobri do primorja (kad smo isli, isli smo magistralom a kad smo se vracali isli smo starim putem preko planina koji mi se mnogo svideo za voznju motora) i naravno, Sofija u kojoj ima sta da se vidi. U primorju je lepo (koliko-toliko) ali uopste nisam imao osecaj da sam na moru... Znas onaj osecaj kod odes u CG pa osetis ono lepo slano u vazduhu? E tamo to ne osetis vec je vazduh kao vazduh, voda kao u nekom cistom jezeru, hrana je na nekim zacinima i uglavnom je pilece meso :evil: (sve neki pileci skebapcici i ostala sranja), muzika je bezveze... Ajde imala je jedna diskoteka, stalno puna dobrih cavi tako da je i to bilo ok pored puteva. Nemojte pogresno da me shvatite ali to su moji utisci. Pored svega toga mozda jednog dana ponovo odem tamo sa nekim drustvom ali trenutno ne razmisljam o tome. Od kada znam za sebe svake godine smo isli u Crnu Goru i tamo se nekako bolje osecam nego u Bugarskoj. Posto je sad politicko stanje kakvo je takvo je Crnu Goru cu za sada zasigurno zameniti Grckom. Moj rodjeni brat je samo prosle godine bio 3 puta u Grckoj i prosto je odusevljen tom zemljom.[/quote'] Deja vu... Ovo si koliko mi se cini vec jednom napisao, osim ovog dijela za CG, to je novost u tvom pisanju... I ja cu ti ponovo napisati da tvoji utisci iz Bugarske nemaju veze sa realnoscu... Sto se tice CG, bogami kao da smo ti nesto lose uradili pa ces da ides u Grcku... Po onom vicu, najbolje je da ides u Tursku, jer ste sa njima duze bili u zajednici... http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=775 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...