Justicije 323 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Registrovao sam se pre nekoliko dana, ali nisam odmah pročitao pravila. Znam generalno pravila, ipak je to kućno vaspitanje, ali nisam znao da je obaveza predstaviti se. Bilo kako bilo, tu sam. Zovem se Radovan i imam 52 godine. Čitav život vozim motore, nekad one automatike i APN ove, kasnije uglavnom skutere, a poslednji je bio Burgman 400. Prodao sam ga pre desetak dana i uzeo nov NC750XD. Želeo sam se malo izmestiti sa skutera, ali ostati na automatskom menjaču jer 90% vremena vozim po gradu. Izleti van grada su po Srbiji i nadam se da će me lepo poslužiti i za to. Inače, dosta putujem i poslom i privatno, ali mi nije moguće to obaviti motorom. Toliko za sada, družićemo se jer sam, iako vozim motore od detinjstva i deda Jovanovog automatika, kratak sa znanjem i često će mi trebati saveti. Svaka sreća svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...