__BaDzeS__ 11 Napisano Jul 11, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan I osnivac moto kluba Blueknights Hrvatska U petak oko 8.20 sati došlo je do prometne nesreće u Galdovačkoj ulici u Sisku, od posljedica koje je u sisačkoj bolnici preminuo policajac Davor Javorski (40), voditelj smjene OKC-a Sisačko-policijske uprave. Kako doznajemo od Elvisa Gudeca, načelnika OKC-a, Javorski je u petak ujutro, nakon obavljene noćne smjene u zgradi Policijske uprave krenuo motorom kući u Voloder gdje je je živio. Na izlasku iz Siska, u Galdovačkoj ulici kod kbr 162, tijekom vožnje došlo je do kontakta motorkotača kojeg je vozio Javorski i crvenog VW dostavnog vozila, sisačkih registarskih oznaka. Javroski je nakon dodira s desnom stranom dostavnog vozila skrenuo desno u grabu uz cestu, te motorkotačem udario u betonski most. Nakon pada i udara u most Javroski se podignuo, rekao kako je sve u redu, da ga jedino boli ruka. Prebačen je je u sisačku bolnicu. Nedugo potom srušio se mrtav. Posljedice udara u betonski most ostavile su puno teže posljedice, a uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom. Javorski je bio jedan od najuglednijih policajaca PU Sisačko-moslavačke, a kao pripadnik kontingenta MUP-a na Kosovu, primio je više odličja i pohvala predstavnika UN-a, MUP-a i predsjednika Hrvatske. Kao strastveni motorist obnašao je i dužnost predsjednika međunarodne udruge policajaca motociklista. ovo obavestenje sam dobio na mail od Motocikli.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Jul 12, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 12, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 542 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jul 12, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan moje saucesce kakva steta za tako dobrog covjeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1335 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 1136 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Jul 12, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan sucut porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Jul 13, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 14, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam ne tako davno citao o Blueknights u Moto Pulsu... Iskreno saucesce porodici i prijateljima :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...