Ljubisa Blagojevic 0 Napisano Novembar 18, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trazim posao u Becu magacionera ili elektricara. Imam hrvatske papire. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Novembar 18, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jednom nasao posao magacionera, dosao mi kamion s prikolicom pun brasna da se istovari rucno i od tad vise ne zelim posao magacioneraПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Novembar 18, 2021 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim posao u Becu magacionera ili elektricara. Imam hrvatske papire. Od nove godine moš sa osobnom u Poslato priko Ténéré 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldin 0 Napisano Decembar 21, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan E imam pitanje vezano za jezike imam polozen engleski jezik,pored njemackog. te me zanima kolika je trajanost engleskog certifikataa . je li moze isteci nakon nekoig vremena kao i njemacki ili je neogranicen pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Decembar 21, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, aldin je napisao: E imam pitanje vezano za jezike ... То ти зависи од нивоа, најбоље питај тамо где си полагао. Знам за Бритиш кансил, важи две године. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldin 0 Napisano Decembar 21, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa imam položen TOEFL iz Banja Luke, sa nivoom B1, valjda je i on 2 godine, ali za svaki slučaj išao sam na, mail te škole pa vidjet ćemo. Hvala na odg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 21, 2021 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Generalno znam da su prosle godine trazili da nije stariji od godinu dana Cekam da izadju pravila i spisak deficitarnih zanimanja za 2022 pa javljam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitija 0 Napisano Januar 30, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Građevinac sam... Armirač Kako da stupim u kontakt s tvojim drugom ili s tobom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Januar 31, 2022 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PP A napisacu i ovde jos jednom koji su opsti uslovi Moj drug je Goran Sljivic a njegova Agencija se zove PeGo Sva pitanja mozete na mejl office@pego-austria.at Ceo proces nije brz, i nemojte misliti da mozete za par nedelja da zavrsite Ali zavrsite jednom i to je to, imate radnu vizu regularno dobijenu, a od troskova imate samo prikupljanje dokumenata, prevod i eventualno skola jezika! Oni traze posao i resavaju vize za celu Austriju! U sustini, za pocetak, morate da imate dobru volju i bar A1 polozen Nemacki jezik, ne stariji od 1 god, iz priznatih skola (ÖSD, Goethe-Institut, Telc GmbH, Austrian Integration Fund (ÖIF)) Ako imate i neku diplomu Engleskog, to znaci mnogo Cambridge Certificate, TELC, IELTS diploma, TOEIC diploma, TOEFL diploma. Odlicni su uslovi za spajanje porodice, ako ste u braku, kao i za decu. Supruznik ne mora da "sakuplja" poene, vec se "naslanja" na vas i odmah dobija radnu i boravisnu vizu. Postoje i mogucnosti dobijanja (u stvari to nije mogucnost vec je tako!) Decijih dodataka, da drzava dalje finansira, ucenje Nemackog, 13 i 14 plata... Ima mnogo stvari, da vasne zatrpavam sad informacijama koje kasnije dolaze na red. Potpuno je besplatno, imate samo troskove prevodjenja dokumenata, slanja itd. Agenciji ne dajes ni dinar! Moj drug je Goran Šljivić, njegova je agencija i slobodno se pozovi na mene. Sta god da te interesuje slobodno ga pitajte Saljem vam tabelu kako da prikupis minimum 55 bodova, a u attachment-u ces naci spisak deficitarnih zanimanja PeGo Arbeitsvermittlung e.U. Eingetragenes Einzelunternehmen, Inhaber: Goran Sljivic FN: 511843 k; FB-Gericht: Handelsgericht Wien Sitz: Lindengasse 56/18-19, 1070 Wien Tel +43 699 113 23 499 Email office@pego-austria.at Web www.pego-austria.at 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldin 0 Napisano Mart 8, 2022 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje moze lli ko napisati sta sve treba od papira za prvu vizu da se preda jer je valjda mjenjano ove god na osnovi prošlih tako sam cuo Promenio Mart 8, 2022 član aldin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Melisa Poljak 0 Napisano Jul 18, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao, ime mi je Melisa i dolazim iz Bezirk Mistelbach blizu Beća. Imam Momka iz Bosne i htjela bih nam dati priliku da budemo zajedno i da imamo lijepu buducnost zajedno al nemogu ni jednu firmu naci koja bi ga htjela primiti ili kako da dođe momak do vize. Molim vas ako bi ikako mi mogli pomoci da mi napisete mail na @poljakmelisa22@gmail.com pomogli bih mi stvarno. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...