Sen 0 Napisano Maj 27, 2020 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia pegaso 650 ie, 2002, zamenjeno: pumpa goriva, filter goriva, regulator pritiska goriva, svećica( ngk iridijum), kabl svećice, akumulator skoro nov, dizne očišćene u ultrazvučnoj kadi, provereni svi osigurači, relej injectiona, fall senzor, bobina.... baca varnicu i posle nekoliko verglanja svećica mokra (baca gorivo),OSTAJE jedino kompjuter. Ima li neko još neku ideju, ili kompjuter za proveru (Prodaju) ili ovakav model motora (doneo bih svoj kompjuter da prikopčam i proverim - Vojvodina samo zbog daljine) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 28, 2020 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Dihtung glave ....kompresija ...motoric za ler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sen 0 Napisano Maj 28, 2020 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan prilikom daljeg pregleda video sam da na ovoj gumi koja ide sa desne strane iza dizne prema cilindru postoji velika rupa oko 4 cm gde ulazi falš vazduh. da li je to možda razlog što ne može motor da startuje, a ranije kad je mogo da upali radio je neravnomerno, trokirao, povećavao broj obrtaja i gasio se pri svakom zaustavljanju....?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 29, 2020 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno...sve to utice na rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sen 0 Napisano Jun 1, 2020 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjena ova guma, upalio na trenutak, radio par minuta i opet se ugasio. Sad kad sam probao da li baca varnicu na svecici, čas baca varnicu čas ne, stavljena druga svecica i kabl, isto, ne baca varnicu nikako... Ima li neko ideju šta sad da gledam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 1, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mehanicar, ali proveri i kontakt za copavu. Ume da zeza i da prekida paljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 1, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nekad davno, na jednom mnogo većem i ozbiljnijem motoru - slična patnja, motor čas radi na četiri, čas na dva cilindra. Probali i drugi CDI ( kompjuter ) sa drugog motora - ista stvar, a oba CDI-a rade na tom drugom motoru. Na kraju se ispostavilo da je žica koja sa CDI -a išla na obrtomer od vibracija mrda i dodiruje masu. Proveri . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sen 0 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan novi momenti..... bobina ne baca varnicu, ranije je radila kad sam proveravao, sad jednom baci varnicu, pa onda ponovo ništa .... kad sam je skinuo i premerio , naprimarnom delu pokazuje 0.8 Oma, a na sekundarnom (slika ispod) 16,44 MOma.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sen 0 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1.6.2020. at 19:59, СајберГастарбајтер je napisao: Nisam mehanicar, ali proveri i kontakt za copavu. Ume da zeza i da prekida paljenje. nažalost nije ćopava, proverio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sen 0 Napisano Jun 8, 2020 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan REŠENO. pored neophodne zamene one gume gde je motor vukao falš vazduh, zamenjena je i bobina, koja se ispostavilo da je neispravna. stavio sam bobinu od citroena C5 3.0V6, marke delphi sa potpuno istim konektorom kao i kod aprilije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...