qwerty12345 64 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uzeo probnu dozvolu za A2. Obzirom na nesreće koje se dešavaju voleo bih da prođem neki praktičan i kvalitetan kurs iz prve pomoći. Ne teorijska objašnjenja iz priručnika i slično nego kvalitetna praksa pružanja prve pomoći. Zanima me gde to može da se uradi u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saillor 68 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nekada davno, pre jedno 15 godina pohađao dobar kurs u brodarskoj školi. Sada ih sigurno ima više. Tada je bio jedini i u sklopu drugog kursa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan У Црвеном крсту постоје курсеви, али ту вероватно зависи и од тога на ког предавача налетиш, мени је био мало труо осећај, као да јој сметамо и да жели што пре да нас се отараси. Безвезе, диплому имам, али нисам у знање сигуран. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, Zuba87 said: У Црвеном крсту постоје курсеви, али ту вероватно зависи и од тога на ког предавача налетиш, мени је био мало труо осећај, као да јој сметамо и да жели што пре да нас се отараси. Безвезе, диплому имам, али нисам у знање сигуран. To bih da izbegnem. Zato bih da nađem kurs posle koga ću biti siguran u svoje znanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Maj 28, 2020 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Par mojih prijatelja je bilo na tim kursevima u Crvenom krstu i zapali su u finu ekipu i bili su jako zadovoljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Maj 28, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro prosao napredni kurs, doduse firma je zvala ekipu i dosli su kod nas, Crveni krst Vracar, trajalo je nekih 4-5 sati. Sve sto je bilo uključeno u predavanje i obuku sam skupljao polako kroz zivot ali davno i vec je skoro zaboravljeno tako da mi je ovo veoma dobro doslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan @pashutin da li imas mozda kontakt od te ekipe koja je dolazila da vas obucava ? Moze i na pp. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan @XXXL Početna - Crveni krst Vračar CRVENIKRSTVRACAR.CO.RS Crveni krst Vračar, Radoslava Grujića 21, 011/2456-557 pozovite nas za više informacija o obukama prve pomoći, volontiranju ili za bilo koji vid pomoći. Nemam kontakt, to je sve islo preko mail-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...